Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Crema per farcitura
- 250 g di latte
- 70 g di zucchero
- 35 g di farina tipo 00
- 1 uovo
- 1 tuorlo
- 1 stecca di vaniglia, i semini estratti
Preimpasto
- 110 g di zucchero
- 15 g di lievito di birra fresco, sbriciolato
- 5 g di miele
- 100 g di latte
- 50 g di farina tipo 0
- 50 g di farina manitoba
Impasto
- 250 g di farina tipo 0
- 200 g di farina manitoba
- 150 g di latte
- 1 uovo
- 1 pizzico di sale
- 80 g di burro morbido, a pezzi + q.b
Terminare la preparazione
- 150 g di uvetta sultanina
- 100 g di acqua tiepida
- 1 albume sbattuto
- 50 g di mandorle a lamelle
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1835.6 kJ / 438.7 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 73.8 g
- Tuk
- 13.1 g
- Nasycený tuk
- 5.8 g
- Vláknina
- 2.8 g
- Sodík
- 133.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Svedesi
7 godz. 30 min
Girelle al Rum e arancia
7 godz. 30 min
Torta della nonna
1h 30min
Girelline alla crema e cioccolato (di Luca Montersino)
6u.
Cheesecake al caffè
5 Std. 30 Min
Torta girelle al cioccolato
2u. 30min
Torta crema e cioccolato
1 Std. 35 Min
Torta Nua
2h
Crostata con crema pasticcera alla ricotta
1h 30min
Sbriciolata alle mandorle e crema al limone
55 min
Torta paradiso con mousse alla crema gianduia
1h 30min
Torta cremosa al limone
2u. 30min