Torta brioches

Torta brioches

4.0 26 hodnocení
Příprava 30min.
Celkový 10hod.
10 porzioni

Suroviny

Crema per farcitura
  • 250 g di latte
  • 70 g di zucchero
  • 35 g di farina tipo 00
  • 1 uovo
  • 1 tuorlo
  • 1 stecca di vaniglia i semini estratti
Preimpasto
  • 110 g di zucchero
  • 5 g di miele
  • 100 g di latte
  • 15 g di lievito di birra fresco sbriciolato
  • 50 g di farina tipo 0
  • 50 g di farina manitoba
Impasto
  • 200 g di farina manitoba
  • 150 g di latte
  • 1 uovo
  • 1 pizzico di sale
  • 250 g di farina tipo 0
  • 80 g di burro morbido, a pezzi
Terminare la preparazione
  • 150 g di uvetta sultanina
  • 100 g di acqua tiepida
  • 1 albume sbattuto
  • 50 g di mandorle a lamelle

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Sodík 133.1 mg
Protein 11 g
Kalorie 1835.6 kJ / 438.7 kcal
Tuk 13.1 g
Vláknina 2.8 g
Nasycený tuk 5.8 g
Sacharidy 73.8 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...