Zařízení & příslušenství
Purple Yam Huat Kuih (Taro Root Steamed Cupcakes)
Příprava 5min.
Celkový 1hod. 55min.
12 pieces
Suroviny
Steamed yam
-
water300 g
-
yam (taro roots) cut into cubes (2 cm)200 g
Starter
-
water100 g
-
dried yeast powder1 tsp
-
plain flour100 g
Batter
-
caster sugar150 g
-
coconut milk300 g
-
egg1
-
plain flour250 g
-
double action baking powder2 tsp
-
water800 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 piece
Sodík
87 mg
Protein
4 g
Kalorie
992 kJ /
237 kcal
Tuk
7 g
Vláknina
2 g
Nasycený tuk
5 g
Sacharidy
41 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Asian Heritage Cupcakes
10 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní
Mohlo by se vám také líbit...
Gula Melaka Huat Kuih (Palm Sugar Steamed Cupcakes)
55min.
Pandan Huat Kuih (Steamed Cupcakes)
1hod. 5min.
Mantou Buns with Soya Milk (TM6 Metric)
1hod. 35min.
Soy milk
24hod. 30min.
Taro bread
4hod. 20min.
Kuih Bingka Ubi (Baked Tapioca Cake)
1hod. 40min.
Homemade Soy Milk
35min.
Luo bo gao (radish cakes)
25hod. 20min.
Teochew rice porridge with sweet potato
30min.
Wholemeal Mantou
1hod.
Chwee Kuih (steamed rice cake)
1hod. 5min.
Dou sha bao (red bean paste buns)
9hod. 30min.