Lotus Leaf Glutinous Rice

Lotus Leaf Glutinous Rice

4.0 2 hodnocení
Příprava 10min
Celkový 1hod. 35min
4 portions

Suroviny

  • fresh ginger
    50 g
  • chicken thigh with skin, boneless, cut in cubes (2 cm)
    150 g
  • light soy sauce
    3 tbsp
  • dark soy sauce
    1 tsp
  • sesame oil
    ¼ tsp
  • Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)
    1 tsp
  • water
    2100 g
  • glutinous rice soaked for 2 hours, rinsed
    300 g
  • salt
    ¼ tsp
  • sugar
    1 tsp
  • white pepper powder
    1 pinch
  • garlic cloves
    2
  • shallots
    30 g
  • cooking oil plus extra for greasing
    40 g
  • dried shrimp rinsed
    10 g
  • Chinese sausages (approx 2 sausages), cut in slices (0.2 cm)
    100 g
  • Chinese dried mushrooms soaked to soften, cut in halves
    15 g
  • lotus leaves soaked in hot water to soften, stem removed, cut in halves
    2
  • salted egg yolks (volitelně) cut in halves
    2

Nutriční hodnoty na 1 portion

Kalorie 451 kcal / 1887 kJ
Protein 24.7 g
Tuk 5.6 g
Sacharidy 72.3 g
Vláknina 3.6 g

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...