Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g fresh ginger
- 150 g chicken thigh, with skin, boneless, cut in cubes (2 cm)
- 3 tbsp light soy sauce
- 1 tsp dark soy sauce
- ¼ tsp sesame oil
- 1 tsp Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)
- 2100 g water
- 300 g glutinous rice, soaked for 2 hours, rinsed
- ¼ tsp salt
- 1 tsp sugar
- 1 pinch white pepper powder
- 2 garlic cloves
- 30 g shallots
- 40 g cooking oil, plus extra for greasing
- 10 g dried shrimp, rinsed
- 100 g Chinese sausages (approx 2 sausages), cut in slices (0.2 cm)
- 15 g Chinese dried mushrooms, soaked to soften, cut in halves
- 2 lotus leaves, soaked in hot water to soften, stem removed, cut in halves
- 2 salted egg yolks, cut in halves (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1887 kJ / 451 kcal
- Protein
- 24.7 g
- Sacharidy
- 72.3 g
- Tuk
- 5.6 g
- Vláknina
- 3.6 g
Alternativní recepty
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20min
Cantonese Steamed Fish
40 min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55 min
Stir Fried Prawns with Soy Sauce
35 min
Guangxi-Style Steamed Whole Chicken with Chives Sauce
1 Std. 5 Min
Mock Fin Soup
35 min
Three-in-One Meal (Rice, Steamed Egg and Dang Gui Chicken)
1h 30min
Ngo Hiang (Five Spice Meat Rolls)
45 min
Chilli Vinegar Pork Trotter Stew
2 Std. 25 Min
Yam Rice
45 min
Luo bo gao (radish cakes)
25h 20min
Tomato-egg soup
20min