Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g fresh ginger
- 150 g chicken thigh, with skin, boneless, cut in cubes (2 cm)
- 3 tbsp light soy sauce
- 1 tsp dark soy sauce
- ¼ tsp sesame oil
- 1 tsp Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)
- 2100 g water
- 300 g glutinous rice, soaked for 2 hours, rinsed
- ¼ tsp salt
- 1 tsp sugar
- 1 pinch white pepper powder
- 2 garlic cloves
- 30 g shallots
- 40 g cooking oil, plus extra for greasing
- 10 g dried shrimp, rinsed
- 100 g Chinese sausages (approx 2 sausages), cut in slices (0.2 cm)
- 15 g Chinese dried mushrooms, soaked to soften, cut in halves
- 2 lotus leaves, soaked in hot water to soften, stem removed, cut in halves
- 2 salted egg yolks, cut in halves (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1887 kJ / 451 kcal
- Protein
- 24.7 g
- Sacharidy
- 72.3 g
- Tuk
- 5.6 g
- Vláknina
- 3.6 g
Alternativní recepty
Sweet and sour pork ribs
40 min
Prawn Paste Stuffed Soft Tofu
40 min
Gai Dan Gou (Chinese Steamed Egg Sponge Cupcakes)
30min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 λεπτ.
Three-in-One Meal (Rice, Steamed Egg and Dang Gui Chicken)
1h 30min
Taiwanese traditional Pork floss
1h 40min
Mala Bakkwa
4h 35min
Ma Lai Koh (Steamed Caramel Cake)
1h 15min
Ngo Hiang (Five Spice Meat Rolls)
45 min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55min
Red Date Longan Peach Gum Dessert
1óra 5p
Nian Gao (Sweet Sticky Rice Cake)
2h 25min