Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g daikon (Japanese radish), cut in small chunks
- 10 Chinese red dates, pitted
- 8 dried oysters, soaked to soften
- 1400 g water
- 1 tsp salt, adjust to taste
- 300 g silken tofu (approx. 1 block)
- 6 wolfberries (goji), soaked to soften, to garnish
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 414 kJ / 99 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 14 g
- Tuk
- 3 g
- Nasycený tuk
- 0 g
- Vláknina
- 3 g
- Sodík
- 421 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Braised pork belly
55min
Kuih Bangkit (Melt-in-Mouth Coconut Cookies)
2 godz.
Shiitake Mushroom Abalone Sea Cucumber Stew
1 godz. 45 min
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
35min
Jiu Hu Char (Fried Yam Bean with Shredded Cuttlefish)
Žádné hodnocení
Braised Soft Bone Ribs With Pig Tendon
1hod. 50min
Homemade Fish Ball Soup
2 godz.
Korean Ginseng Chicken
1h 10min
Ginseng Wolfberry Bird's Nest
1h 5min
Foochow Nourishing Chicken Soup
1 godz. 20 min
Salted Chicken
5h 10min
German Cookies
1h 10min