
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g daikon (Japanese radish) cut in small chunks
- 10 Chinese red dates pitted
- 8 dried oysters soaked to soften
- 1400 g water
- 1 tsp salt adjust to taste
- 300 g silken tofu (approx. 1 block)
- 6 wolfberries (goji) soaked to soften, to garnish
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 99 kcal / 414 kJ
- Protein
- 6 g
- Tuk
- 3 g
- Sacharidy
- 14 g
- Vláknina
- 3 g
- Nasycený tuk
- 0 g
- Sodík
- 421 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Teochew Seafood Porridge
45min
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
35min
Acar Timun (Cucumber Acar)
Žádné hodnocení
Mapo tofu
15min
Green Mustard Pig's Trotter, Emperor Chicken and Ladies' Fingers With Sesame Dressing
1hod. 40min
Steamed Red Bean Rice Cake
1hod. 10min
Chwee Kuih (steamed rice cake)
1hod. 5min
Summer seafood soup
45min
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40min
He tao zhi ma hu (sweet walnut sesame soup)
35min
Stir Fried Pork Belly Slices with Kimchi
30min
Chicken Porridge With Century Egg
30min