Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g daikon (Japanese radish), cut in small chunks
- 10 Chinese red dates, pitted
- 8 dried oysters, soaked to soften
- 1400 g water
- 1 tsp salt, adjust to taste
- 300 g silken tofu (approx. 1 block)
- 6 wolfberries (goji), soaked to soften, to garnish
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 414 kJ / 99 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 14 g
- Tuk
- 3 g
- Nasycený tuk
- 0 g
- Vláknina
- 3 g
- Sodík
- 421 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Chawanmushi (Japanese savoury custard)
1h 45min
Red bean ice cream
29h 50min
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
35min
Chicken Porridge With Century Egg
30min
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25 Min
Chwee Kuih (steamed rice cake)
1 godz. 5 min
Umami Soup
1 Std. 20 Min
Teochew Seafood Porridge
45min
Salted Chicken
5 Std. 10 Min
Gula Melaka Huat Kuih (Palm Sugar Steamed Cupcakes)
55 min
Kaya (coconut jam)
1 Std. 10 Min
Chilli Vinegar Pork Trotter Stew
2 Std. 25 Min