Zařízení & příslušenství
Chrysanthemum Tofu Soup
Příprava 5min.
Celkový 2hod. 10min.
6 portions
Suroviny
-
daikon (Japanese radish) cut in small chunks600 g
-
Chinese red dates pitted10
-
dried oysters soaked to soften8
-
water1400 g
-
salt adjust to taste1 tsp
-
silken tofu (approx. 1 block)300 g
-
wolfberries (goji) soaked to soften, to garnish6
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
421 mg
Protein
6 g
Kalorie
414 kJ /
99 kcal
Tuk
3 g
Vláknina
3 g
Nasycený tuk
0 g
Sacharidy
14 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Reunion Dishes
13 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní
Mohlo by se vám také líbit...
Mapo tofu
15 Min
Mock Fin Soup
35 Min
Korean Ginseng Chicken
1 Std. 10 Min
Pandan Huat Kuih (Steamed Cupcakes)
1 Std. 5 Min
Salted Vegetables Duck Soup
2 Std. 5 Min
Mantou buns
1 Std. 30 Min
Summer seafood soup
45 Min
Pork Ball Soup With Cabbage
25 Min
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25 Min
Vietnamese Lemongrass Chicken
1 Std. 5 Min
Homemade Fish Ball Soup
2 Std.
Chwee Kuih (steamed rice cake)
1 Std. 5 Min