Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g pork ribs, cut in pieces (4 cm)
- 650 g water
- 20 g Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)
- 40 g sugar
- 60 g black vinegar
- 80 g light soy sauce
- 80 g spring onion, cut in pieces (2 cm)
- 30 g fresh ginger slices
- 40 g garlic cloves
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1455 kJ / 348 kcal
- Protein
- 20 g
- Sacharidy
- 11 g
- Tuk
- 25 g
- Vláknina
- 1 g
Alternativní recepty
Pineapple Pork Ribs
1 Std. 10 Min
Braised pork belly
55 min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55 min
Taiwanese three cup chicken
20 min
Stewed Pork Belly With Rose Wine
50 min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1 Std. 50 Min
Chilli Vinegar Pork Trotter Stew
2 godz. 25 min
Pork Rib Soup With Dried Shiitake Mushroom And Bean Curd
3 godz. 10 min
Salted Chicken
5h 10min
Pork Belly Cabbage Rice
45min
White Radish Pork Rib Soup
3 Std.
Rice Wine Chicken
30 min