Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g pork ribs, cut in pieces (4 cm)
- 650 g water
- 20 g Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)
- 40 g sugar
- 60 g black vinegar
- 80 g light soy sauce
- 80 g spring onion, cut in pieces (2 cm)
- 30 g fresh ginger slices
- 40 g garlic cloves
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1455 kJ / 348 kcal
- Protein
- 20 g
- Sacharidy
- 11 g
- Tuk
- 25 g
- Vláknina
- 1 g
Alternativní recepty
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1 godz. 50 min
Gu lao rou (sweet and sour pork ribs)
30 Min
Braised pork belly
55min
White Radish Pork Rib Soup
3 Std.
Steamed Pork Patty With Rice
25 Min
Pineapple Pork Ribs
1 Std. 10 Min
Sweet and sour pork ribs
40min
Pork ribs with black bean sauce
2 Std.
Pork Rib Soup With Dried Shiitake Mushroom And Bean Curd
3 godz. 10 min
Spring onion pork ribs
1h
Taiwanese three cup chicken
20 Min
Steamed Chicken with Dang Gui
1 Std. 30 Min