Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g pork ribs, cut in pieces (4 cm)
- 650 g water
- 20 g Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)
- 40 g sugar
- 60 g black vinegar
- 80 g light soy sauce
- 80 g spring onion, cut in pieces (2 cm)
- 30 g fresh ginger slices
- 40 g garlic cloves
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1455 kJ / 348 kcal
- Protein
- 20 g
- Sacharidy
- 11 g
- Tuk
- 25 g
- Vláknina
- 1 g
Alternativní recepty
Sweet and sour pork ribs
40min
Spring onion pork ribs
1h
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1h 50 min
Lemon Chicken
25 min
Salted Fish Pork Belly
30min
Rice Wine Chicken
30min
Braised pork belly
55min
Braised Soft Bone Ribs With Pig Tendon
1h 50 min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55min
Vinegar Pork Knuckle
3h 15 min
Pineapple Pork Ribs
1h 10min
Braised Chicken Wings With Mushrooms
1h