Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g queijo parmesão
- 1500 g água
- 1 ½ c. chá de sal
- 400 g esparguete
- 50 g pão duro
- 5 pés de salsa
- 60 g azeite, mais q.b. p/ envolver
- 2 dentes de alho
- 15 g coentros
- 400 g alho-francês, só a parte branca, cortada em pedaços
- 50 g vinho branco
- 300 g miolo de camarão cortado em pedaços
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 2025.4 kJ / 484.1 kcal
- Protein
- 20.8 g
- Sacharidy
- 66.2 g
- Tuk
- 14.5 g
- Nasycený tuk
- 3.2 g
- Vláknina
- 4.9 g
- Sodík
- 858.9 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tagliatelle com alho-francês, chouriço e cogumelos
40 Min
Alho-francês com ovo macio e molho de soja e avelã
45 Min
Menu: Massa de atum gratinada e mousse de amora
1 Std.
Menu: Pudim de carne com cogumelos, feijão-verde e arroz de couve-flor
45 Min
Doce de morangos e chocolate - TM6
20 Min
Esparguete à carbonara
30 Min
Esparguete à Nerano
30 Min
Salada de brócolos, maçã e carne
25 Min
Fusilli com mascarpone e nozes
30 Min
Arroz de cenoura
30 Min
Salmão no forno com curgete espiralizada - TM6
30 Min
Fusilli com frango no forno
35 Min