
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g coentros
- 2 dentes de alho
- 40 g azeite
- 1200 g água
- 2 c. chá de sal mais q.b. p/ temperar
- 300 g arroz
- 950 g bifes de atum fresco
- 1 pitada de pimenta
- 500 g cebola cortada em oitavos
- 30 g vinagre de xerez
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 457.2 kcal / 1913.1 kJ
- Protein
- 43.3 g
- Tuk
- 8.4 g
- Sacharidy
- 49.6 g
- Vláknina
- 2.8 g
- Nasycený tuk
- 1.4 g
- Sodík
- 884.4 mg
Alternativní recepty
Salmão com batata nova e legumes de verão
35min
Frango com molho de pimento e cuscuz de curgete e feta
55min
Coelho guisado com cuscuz de romã
40min
Dourada ao vapor com salada de batata
35min
Bacalhau à Brás
25min
Salmão com arroz de coentros
25min
Bolonhesa
1hod. 10min
Almôndegas de frango com molho de tomate e esparguete
1hod.
Bacalhau à Gomes Sá
1hod. 30min
Beringela recheada com atum
1hod.
Bolonhesa de carne
50min
Polvo à lagareiro
1hod. 30min