Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g queijo parmesão cortado em pedaços
-
100
g espinafres baby frescos
nebo 100 g folhas de espinafres, frescas cortados grosseiramente - 50 g cebola
- 2 dentes de alho
- 200 g salsichas s/ pele
- 1 c. chá de flocos de malagueta seca (volitelně)
- ½ c. chá de sal
- 550 g água
- ½ c. sopa de caldo caseiro
- 280 g massa curta, seca
- 50 g natas c/ 30-40% de gordura
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 2334.6 kJ / 558 kcal
- Protein
- 27 g
- Sacharidy
- 56.5 g
- Tuk
- 24.7 g
- Nasycený tuk
- 11 g
- Vláknina
- 3 g
- Sodík
- 1042.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Frango pizzaiola com massa fresca
30 Min
Salada de arroz com atum
35 Min
Wraps de omelete a vapor com cogumelos salteados e salada
40 Min
Costeletas de porco com molho de café
40 Min
Menu: Massa de atum gratinada e mousse de amora
1 Std.
Folhados de salada russa
1 Std.
Esparguete preto com lulas de conserva
30 Min
Arroz de cenoura
30 Min
Quiche de presunto e camembert
1 Std.
Baguetes com pasta de atum
30 Min
Carbonara de salsichas
40 Min
Almôndegas com legumes estufados
45 Min