Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g di biscotti secchi a metà
- 80 g di burro morbido a pezzi
Mousse al pistacchio
- 500 g di latte intero
- 5 tuorli
- 100 g di zucchero
-
1
stecca di vaniglia, i semini
nebo ½ cucchiaino di estratto di vaniglia naturale, i semini - 40 g di farina tipo 00
- 10 g di amido di mais (maizena)
- 8 g di gelatina in fogli, ammollata in acqua fredda e strizzata
- 100 g di pasta di pistacchio (vedere consigli)
- 200 g di panna (min. 30% di grassi), fredda
Terminare la preparazione
- pistacchi al naturale, sgusciati e spellati in granella, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2506.9 kJ / 599.2 kcal
- Protein
- 9.9 g
- Sacharidy
- 52.2 g
- Tuk
- 31.7 g
- Nasycený tuk
- 18.9 g
- Vláknina
- 1.4 g
- Sodík
- 164.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bignè alla crema di ricotta
2 godz. 30 min
Mousse al pistacchio con crumble al cacao
2 godz.
Torta dacquoise al pistacchio
50min
Semifreddo al caramello salato
11h
Crema al pistacchio
20min
Meringata alle fragole
2 godz.
Mousse al caramello salato
5h 30min
Panna cotta al pistacchio e salsa al cioccolato bianco
4 Std. 20 Min
Bignè con crema al pistacchio
3h
Spumoso alla ricotta con salsa alle fragole
20min
Crema spalmabile ai pistacchi
40min
Polpettone allo speck con pere
1 godz.