Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta frolla alle noci pecan
- 340 g di farina tipo 00
- 220 g di burro freddo, a tocchetti + q.b.
- 115 g di noci pecan
- 80 - 90 g di zucchero
- 1 pizzico di sale
Ripieno alle ciliegie
- 800 g di ciliegie snocciolate
- 140 g di zucchero
- 15 g di Cointreau
- 10 g di succo di limone, spremuto fresco e filtrato
- 35 g di amido di mais (maizena)
- 1 stecca di vaniglia, i semini
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 2110.8 kJ / 504.5 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 65 g
- Tuk
- 25.8 g
- Nasycený tuk
- 12.2 g
- Vláknina
- 3.1 g
- Sodík
- 2.6 mg
Alternativní recepty
Torta al cocco
1h
Torta della nonna
1 Std. 30 Min
Torta soffice all'arancia
2 Std.
Torta allo yogurt
40min
Focaccia dolce
45min
Ciambella alle pesche
50 min
Torta allo yogurt leggera con confettura alle fragole
2 Std.
Crostata ai cachi
1h
Torta di mele e yogurt
1 Std. 30 Min
Crostata bigusto
1 godz. 55 min
Torta paradiso con mousse alla crema gianduia
1 Std. 30 Min
Crostata di marmellata o confettura
1 Std. 10 Min