Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta frolla alle noci pecan
- 340 g di farina tipo 00
- 220 g di burro freddo, a tocchetti + q.b.
- 115 g di noci pecan
- 80 - 90 g di zucchero
- 1 pizzico di sale
Ripieno alle ciliegie
- 800 g di ciliegie snocciolate
- 140 g di zucchero
- 15 g di Cointreau
- 10 g di succo di limone, spremuto fresco e filtrato
- 35 g di amido di mais (maizena)
- 1 stecca di vaniglia, i semini
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 2110.8 kJ / 504.5 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 65 g
- Tuk
- 25.8 g
- Nasycený tuk
- 12.2 g
- Vláknina
- 3.1 g
- Sodík
- 2.6 mg
Alternativní recepty
Torta di mele e yogurt
1h 30 min
Torta della nonna
1h 30 min
Torta di mele facile
45 min
Rotolo con crema di yogurt e frutta fresca
1u.
Crostata con crema ai frutti di bosco
4h
Crostata ai frutti di bosco
2h 30min
Crostata alla nocciola
2u.
La nuova torta di mele di Luca Montersino
2u.
Crostata con crema pasticcera alla ricotta
1h 30 min
Crostata ai cachi
1u.
Crostata mele e cannella
1u. 20min
Crostata di marmellata o confettura
1h 10min