
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta frolla al cacao
- 120 g di burro a pezzi
- 120 g di zucchero
- 1 stecca di vaniglia i semini
- 1 uovo
- ½ cucchiaino di lievito in polvere per dolci
- 25 g di cacao amaro in polvere
- 200 g di farina tipo 00
Ganache al cioccolato fondente
- 200 g di cioccolato fondente (70% di cacao)
- 130 g di panna (min. 30% di grassi)
Salsa al caramello
-
250
g di zucchero
nebo 250 g di zucchero grezzo - 200 - 250 g di panna (min. 30% di grassi)
- 1030 g di acqua
- 30 g di burro freddo, in un unico pezzo (60 x 40 mm)
- 1 cucchiaino di succo di limone, spremuto fresco
- 1 cucchiaio di aceto
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 434.9 kcal / 1820.7 kJ
- Protein
- 5.9 g
- Tuk
- 26 g
- Sacharidy
- 44.6 g
- Vláknina
- 3.5 g
Alternativní recepty
Pasta frolla
1hod. 50min
Crostatine fragole e ganache al cioccolato
2hod. 30min
Piccola pasticceria natalizia
4hod.
Cuore al limone (senza lattosio)
2hod.
Tortino di cioccolato con cuore morbido
2hod.
Sbriciolata con crema inglese alla vaniglia
1hod. 30min
Devil's food cake (Torta del Diavolo)
5hod.
Crema gianduia e mascarpone
10min
Crostatine alla crema gianduia
2hod.
Ciambella al cioccolato e crema gianduia
1hod.
Crostata al cioccolato e caramello salato
3hod. 15min
Brownies cioccolato e pistacchi
45min