Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta frolla al cacao
- 120 g di burro a pezzi
- 120 g di zucchero
- 1 stecca di vaniglia, i semini
- 1 uovo
- ½ cucchiaino di lievito in polvere per dolci
- 25 g di cacao amaro in polvere
- 200 g di farina tipo 00
Ganache al cioccolato fondente
- 200 g di cioccolato fondente (70% di cacao)
- 130 g di panna (min. 30% di grassi)
Salsa al caramello
-
250
g di zucchero
nebo 250 g di zucchero grezzo - 200 - 250 g di panna (min. 30% di grassi)
- 1030 g di acqua
- 30 g di burro freddo, in un unico pezzo (60 x 40 mm)
- 1 cucchiaino di succo di limone, spremuto fresco
- 1 cucchiaio di aceto
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 1820.7 kJ / 434.9 kcal
- Protein
- 5.9 g
- Sacharidy
- 44.6 g
- Tuk
- 26 g
- Vláknina
- 3.5 g
Alternativní recepty
Crostatine fragole e ganache al cioccolato
2u. 30min
Mousse al pistacchio (TM6)
3 Std.
Torta multistrato alle fragole con croccante a nido d'ape
1 Std. 20 Min
Crostatina al cioccolato
13 Std.
Tortino di cioccolato con cuore morbido
2h
Torta alle nocciole con caramello salato e pere di Damiano Carrara
4u. 35min
Crostata al cioccolato e caramello salato
3h 15 min
Semifreddo allo yogurt greco e pistacchi
5h 15 min
Torta crema e cioccolato
1 Std. 35 Min
Crocchette di ricotta e menta con salsa allo yogurt
1 Std.
Brownies al caramello
2h
Torta ricotta e pistacchio
8h