
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Crema pasticcera
- 500 g di latte intero
- 100 g di zucchero
- 40 g di farina tipo 00
- 10 g di amido di mais (maizena)
- 100 g di tuorli (5 tuorli circa)
- 1 stecca di vaniglia i semini
- 1000 g di acqua
Pasta sfoglia
- 200 g di burro congelato a pezzi (1-2 cm)
- 200 g di farina tipo 00
- 90 g di acqua fredda (tenuta in congelatore per 10 minuti)
- 2 pizzichi di sale
Millefoglie
- 50 g di zucchero a velo
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 386.7 kcal / 1618.1 kJ
- Protein
- 6.8 g
- Tuk
- 24.2 g
- Sacharidy
- 36.4 g
- Vláknina
- 0.5 g
- Nasycený tuk
- 14.4 g
- Sodík
- 45.7 mg
Alternativní recepty
Pan di Spagna
1hod.
Cigni alla crema diplomatica
2hod.
Torta Saint Honoré all'italiana
22hod.
Cannoncini alla crema pasticcera e cioccolato
4hod.
Crema pasticcera alla vaniglia
15min
Torta mimosa
1hod. 5min
Piccoli bignè con crema alle nocciole
2hod. 30min
Diplomatica
3hod. 30min
Bignè glassati con crema pasticcera al profumo d'arancia
2hod.
Crema diplomatica
30min
Krapfen con crema pasticcera
4hod. 20min
Bignè con crema pasticcera
3hod.