Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Crema pasticcera
- 500 g di latte intero
- 100 g di zucchero
- 40 g di farina tipo 00
- 10 g di amido di mais (maizena)
- 100 g di tuorli (5 tuorli circa)
- 1 stecca di vaniglia, i semini
- 1000 g di acqua
Pasta sfoglia
- 200 g di burro congelato a pezzi (1-2 cm)
- 200 g di farina tipo 00
- 90 g di acqua fredda (tenuta in congelatore per 10 minuti)
- 2 pizzichi di sale
Millefoglie
- 50 g di zucchero a velo
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1618.1 kJ / 386.7 kcal
- Protein
- 6.8 g
- Sacharidy
- 36.4 g
- Tuk
- 24.2 g
- Nasycený tuk
- 14.4 g
- Vláknina
- 0.5 g
- Sodík
- 45.7 mg
Alternativní recepty
New York cheesecake
6 Std. 30 Min
Cheesecake della Vigilia (TM6)
4 Std. 30 Min
Pan di Spagna
1h
Torta Saint Honoré
5h 50min
Millefoglie alle arance
4h
Cream tart a cuore (di LuCake)
10h 20min
Crema diplomatica
30 min
Torta mimosa
1h 5 min
Cestini di crema e frutta
3 Std.
Crema pasticcera alla vaniglia
15min
Bignè con crema pasticcera
3 Std.
Torta della nonna
1h 30min