Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Crema pasticcera
- 500 g di latte intero
- 100 g di zucchero
- 40 g di farina tipo 00
- 10 g di amido di mais (maizena)
- 100 g di tuorli (5 tuorli circa)
- 1 stecca di vaniglia, i semini
- 1000 g di acqua
Pasta sfoglia
- 200 g di burro congelato a pezzi (1-2 cm)
- 200 g di farina tipo 00
- 90 g di acqua fredda (tenuta in congelatore per 10 minuti)
- 2 pizzichi di sale
Millefoglie
- 50 g di zucchero a velo
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1618.1 kJ / 386.7 kcal
- Protein
- 6.8 g
- Sacharidy
- 36.4 g
- Tuk
- 24.2 g
- Nasycený tuk
- 14.4 g
- Vláknina
- 0.5 g
- Sodík
- 45.7 mg
Alternativní recepty
Pan di Spagna
1sa
Bomboloni croccanti con crema
5h 30min
Crema mousseline
1sa
Torta Saint Honoré all'italiana
22 Std.
Tortine al limone (TM6)
2h
Millefoglie veloce
3h 50 min
Torta bignè al cioccolato bianco
1sa
Crema diplomatica
30 dk
Cigni alla crema diplomatica
2h
Crema catalana
40min
Crema pasticcera alla vaniglia
15min
Bignè con crema pasticcera
3 Std.