
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Crema pasticcera
- 500 g di latte intero
- 40 g farina tipo 00
- 10 g di amido di mais (maizena)
- 100 g di zucchero
- 5 tuorli
-
1
stecca di vaniglia i semini
nebo 1 bustina di vaniglia in polvere i semini - 1 pizzico di sale
- 1000 g di acqua
Pasta Choux
- 150 g di acqua
- 80 g di burro a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 10 g di zucchero (volitelně)
- 120 g farina tipo 00
- 3 uova (da 60 g circa)
Crema diplomatica
- 250 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
Terminare la preparazione
- zucchero a velo q.b.
-
15
ribes rosso freschi
nebo 15 lamponi freschi - 10 foglioline di limone
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 522.7 kcal / 2186.8 kJ
- Protein
- 12.3 g
- Tuk
- 33.1 g
- Sacharidy
- 47 g
- Vláknina
- 0.8 g
- Nasycený tuk
- 17.8 g
- Sodík
- 358.3 mg
Alternativní recepty
Rotolo al caffe e nocciola
2 godz. 30 min
Panzerotto pomodoro e mozzarella con polpo, rucola e ricotta al limone
3 godz. 20 min
Pandoro TM6
15 godz. 15 min
Cigni alla crema diplomatica
2 godz.
Torta mimosa
1 godz. 5 min
Cornetti sfogliati (TM6)
9 godz.
Tronchetto di Natale al cioccolato e arancia
5 godz.
Tronchetto al tiramisù
4 godz.
Rotolo al tiramisù
3 godz. 30 min
Krapfen con crema pasticcera
4 godz. 20 min
Zeppole di San Giuseppe (TM6)
1 godz. 20 min
Bignè con crema pasticcera
3 godz.