Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Crema pasticcera
- 500 g di latte intero
- 40 g farina tipo 00
- 10 g di amido di mais (maizena)
- 100 g di zucchero
- 5 tuorli
-
1
stecca di vaniglia, i semini
nebo 1 bustina di vaniglia in polvere, i semini - 1 pizzico di sale
- 1000 g di acqua
Pasta Choux
- 150 g di acqua
- 80 g di burro a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 10 g di zucchero (volitelně)
- 120 g farina tipo 00
- 3 uova (da 60 g circa)
Crema diplomatica
- 250 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
Terminare la preparazione
- zucchero a velo q.b.
-
15
ribes rosso freschi
nebo 15 lamponi freschi - 10 foglioline di limone
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2186.8 kJ / 522.7 kcal
- Protein
- 12.3 g
- Sacharidy
- 47 g
- Tuk
- 33.1 g
- Nasycený tuk
- 17.8 g
- Vláknina
- 0.8 g
- Sodík
- 358.3 mg
Alternativní recepty
Torta mimosa
1 Std. 5 Min
Bignè con crema pasticcera
3h
Pan di Spagna panna e fragole
2 Std.
Pan di Spagna
1h 50min
Cannoncini alla crema pasticcera e cioccolato
4h
Corona di pan brioche ripiena di verdure e Asiago
3h 30min
Crema diplomatica
30 Min
Krapfen con crema pasticcera
4h 20min
Cigni alla crema diplomatica
2 Std.
Tronchetto di Natale al cioccolato e arancia
5h
Cream tart a cuore (di LuCake)
10h 20min
Tronchetto al tiramisù
4h