Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Crema pasticcera
- 500 g di latte intero
- 40 g farina tipo 00
- 10 g di amido di mais (maizena)
- 100 g di zucchero
- 5 tuorli
-
1
stecca di vaniglia, i semini
nebo 1 bustina di vaniglia in polvere, i semini - 1 pizzico di sale
- 1000 g di acqua
Pasta Choux
- 150 g di acqua
- 80 g di burro a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 10 g di zucchero (volitelně)
- 120 g farina tipo 00
- 3 uova (da 60 g circa)
Crema diplomatica
- 250 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
Terminare la preparazione
- zucchero a velo q.b.
-
15
ribes rosso freschi
nebo 15 lamponi freschi - 10 foglioline di limone
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2186.8 kJ / 522.7 kcal
- Protein
- 12.3 g
- Sacharidy
- 47 g
- Tuk
- 33.1 g
- Nasycený tuk
- 17.8 g
- Vláknina
- 0.8 g
- Sodík
- 358.3 mg
Alternativní recepty
Tartellette con crema al limone
4h
Ghirlanda dolce di Natale
4 godz. 30 min
Croquembouche con crema all'arancio e cioccolato
10h
Bignè craquelin
2h
Tronchetto di Natale al cioccolato e arancia
5h
Cigni alla crema diplomatica
2h
Crostata di frutta fresca con Affettatutto Bimby® (TM6)
7h
Zeppole di San Giuseppe (TM6)
1h 20min
Krapfen con crema pasticcera
4h 20min
Torta mimosa
1h 5min
Cannoncini alla crema pasticcera e cioccolato
4h
Bignè con crema pasticcera
3 Std.