Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Crema al limone
- 70 g di zucchero
- 50 g di succo di limone, spremuto fresco
- 450 g di latte intero
- 2 uova
- 2 tuorli d'uovo
- 45 - 50 g di farina tipo 00
- ½ stecca di vaniglia, i semini
- 1000 g di acqua
Pasta frolla
- 100 g di zucchero
- 200 g di burro a pezzi
- 370 g di farina tipo 00
- 1 uovo
- 1 pizzico di sale
-
½
stecca di vaniglia, i semini
nebo 1 cucchiaino di estratto di vaniglia naturale
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 878.5 kJ / 210 kcal
- Protein
- 4.3 g
- Sacharidy
- 26.3 g
- Tuk
- 10.4 g
- Nasycený tuk
- 5.8 g
- Vláknina
- 0.5 g
- Sodík
- 63.3 mg
Alternativní recepty
Crema pasticcera sottovuoto
1h
Bignè glassati con crema pasticcera al profumo d'arancia
2 Std.
Torta mimosa
1h 5min
Cassata siciliana (per 1 persona)
1h 30min
Bignè con crema pasticcera
3ωρ.
Crostata crema e amarene
1h 30min
Pan di Spagna
1h
Pasta frolla
1h 10min
Cestini di frolla al cocco con curd al limone
2 Std.
Crostata di frutta fresca con Affettatutto Bimby® (TM6)
7h
Zeppole di San Giuseppe (TM6)
1h 20 phút
Crema pasticcera alla vaniglia
15min