Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta frolla
- 400 g di farina tipo 00
- 1 pizzico di sale
- 250 g di burro freddo, a tocchetti
- 180 g di zucchero
- 35 - 40 g di tuorli (circa 4 uova)
Meringhe e cottura della pasta frolla
- 360 g di zucchero
- 120 g di albumi
- 2 - 3 gocce di colorante alimentare in gel rosso
Crema
- 50 g di zucchero
- 300 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
- 300 g di mascarpone freddo
- 80 - 90 g di crema spalmabile al pistacchio
Terminare la preparazione
- frutti rossi freschi, a piacere
- pistacchi tritati, a piacere
- fiori edibili, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3634.2 kJ / 868.6 kcal
- Protein
- 11.6 g
- Sacharidy
- 95.1 g
- Tuk
- 51.7 g
- Nasycený tuk
- 26.8 g
- Vláknina
- 2.3 g
- Sodík
- 161 mg
Alternativní recepty
Baci di frolla montata con ganache al pistacchio
1h 30min
Alberello di bignè con crema diplomatica
2 Std.
Mousse al cioccolato bianco e lamponi, con glassa a specchio e pandoro (di LuCake)
2 Std. 20 Min
Crostatine fragole e ganache al cioccolato
2 Std. 30 Min
Cioccolato temperato
15 Min
Ganache al cioccolato bianco
12h 20 min
Semisfere al cioccolato con cuore di fragola
3 Std.
Torta cassetta di frutta
4 Std. 40 Min
Sfere di donut al burro di arachidi con salsa al cioccolato
3 Std. 30 Min
Salsa al caramello (TM6)
1h 30min
Cream tart
4 Std.
Chiffon cake alla vaniglia con crema al latte
5 Std.