Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Špízy a příloha
- 1 kus pomeranče, na kostičky 3 x 3 cm
- 1 kus žluté papriky, na kostičky 3 x 3 cm
- 200 gramů lososa, na kostičky 3 x 3 cm
- 1000 gramů vody
- 2 kostky zeleninového bujónu (pro 0.5 vody)
- 120 gramů jasmínové rýže
- 100 gramů lusků cukrového hrášku
Omáčka:
- 2 polévkové lžíce másla
- 2 polévkové lžíce hladké mouky
- 50 gramů bílého vína
- 2 kusy pomerančů, vymačkané, šťáva bez pecek
- 1 kus citrónu, vymačkaný, bez pecek
- 1 čajová lžička cukru
- 2 špetka soli
- Nutriční hodnoty
- na 1 porce
- Kalorie
- 2803 kJ / 669 kcal
- Protein
- 29.6 g
- Sacharidy
- 91.1 g
- Tuk
- 19.2 g
- Vláknina
- 7.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Losos se špenátem a divokou rýží
1 godz. 15 min
Losos s kokosovým chilli přelivem
30 min
Losos ve smetanové omáčce se žampiony
50 min
Losos s fenyklovým salátem s jablky
1h 20min
Zapečené misky s mořskými plody (bez laktózy)
Žádné hodnocení
Chřest na páře s hnědým máslem a makovou oplatkou
1h 40 min
Avokádová polévka s krevetami
20min
Sicilský krevetový salát
40 min
Thajské lososové balíčky na páře
45 min
Salát s chřestem a jahodami
1h 35min
Chřest na páře se zelenou omáčkou
40 min
Hovězí steaky přelité smetanovou omáčkou se zeleným pepřem
35 min