Gotowanie kaszy bulgur

Gotowanie kaszy bulgur

4.9 134 rating
Příprava 5min.
Celkový 25min.
250 g

Suroviny

  • 1000 g wody
  • 1 - 1 ½ łyżeczki soli
  • 10 g oleju
    10 g oliwy z oliwek
  • 50 - 250 g kaszy bulgur

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 100 g

Sodík 776.8 mg
Protein 13.2 g
Kalorie 1529.2 kJ / 365.2 kcal
Tuk 5.6 g
Vláknina 8 g
Nasycený tuk 0.4 g
Sacharidy 70 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...