Gotowanie kaszy jęczmiennej pęczak

Gotowanie kaszy jęczmiennej pęczak

4.8 193 rating
Příprava 5min.
Celkový 35min.
250 g

Suroviny

  • 1000 g wody
  • 1 - 1 ½ łyżeczki soli
  • 10 g oleju
    10 g oliwy z oliwek
  • 50 - 250 g kaszy jęczmiennej pęczak (patrz wskazówka)

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 100 g

Sodík 782 mg
Protein 8.4 g
Kalorie 1545.6 kJ / 369.2 kcal
Tuk 6 g
Vláknina 5.4 g
Nasycený tuk 0.8 g
Sacharidy 74.8 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...