Gotowanie kaszy jęczmiennej pęczak
TM6 TM5

Gotowanie kaszy jęczmiennej pęczak

4.8 (172 hodnocení)

Suroviny

  • 1000 g wody
  • 1 - 1 ½ łyżeczki soli
  • 10 g oleju
    nebo 10 g oliwy z oliwek
  • 50 - 250 g kaszy jęczmiennej pęczak (patrz wskazówka)

Nutriční hodnoty
na 100 g
Kalorie
1545.6 kJ / 369.2 kcal
Protein
8.4 g
Sacharidy
74.8 g
Tuk
6 g
Nasycený tuk
0.8 g
Vláknina
5.4 g
Sodík
782 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty