Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g wody
- 1 - 1 ½ łyżeczki soli
-
10
g oleju
nebo 10 g oliwy z oliwek - 50 - 250 g kaszy jęczmiennej pęczak (patrz wskazówka)
- Nutriční hodnoty
- na 100 g
- Kalorie
- 1545.6 kJ / 369.2 kcal
- Protein
- 8.4 g
- Sacharidy
- 74.8 g
- Tuk
- 6 g
- Nasycený tuk
- 0.8 g
- Vláknina
- 5.4 g
- Sodík
- 782 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gotowanie kaszy bulgur
25 Min
Gotowanie kaszy jęczmiennej
20 Min
Gotowanie kaszy gryczanej
25 Min
Gotowanie kaszy jaglanej
20 Min
Gotowanie ryżu
25 Min
Gotowanie 300 g kaszy bulgur
35min
Gotowanie 300 g kaszy orkiszowej pęczak
35min
Gotowanie 200 g kaszy orkiszowej pęczak
35min
Gotowanie 300 g ryżu brązowego, długoziarnistego
55 min
Gotowanie 500 g kaszy orkiszowej pęczak
35min
Gotowanie 200 g kaszy bulgur
35min
Gotowanie 400 g ryżu brązowego, długoziarnistego
55 min