Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 - 250 g kaszy jaglanej
- 1000 g wody
- 1 - 1 ½ łyżeczki soli
-
10
g oleju
nebo 10 g oliwy z oliwek
- Nutriční hodnoty
- na 100 g
- Kalorie
- 1597.6 kJ / 381.6 kcal
- Protein
- 10.4 g
- Sacharidy
- 71.6 g
- Tuk
- 6.8 g
- Nasycený tuk
- 0.8 g
- Vláknina
- 3.2 g
- Sodík
- 782 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gotowanie 400 g kaszy jaglanej
45 min
Gotowanie kaszy bulgur
25 min
Gotowanie kaszy jęczmiennej
20 min
Gotowanie kaszy gryczanej
25 min
Gotowanie kaszy jęczmiennej pęczak
35 min
Gotowanie 300 g kaszy orkiszowej pęczak
35 min
Gotowanie 200 g kaszy orkiszowej pęczak
35 min
Gotowanie 350 g kaszy jaglanej
45 min
Gotowanie 300 g ryżu brązowego, długoziarnistego
55 min
Gotowanie 200 g kaszy bulgur
35 min
Gotowanie 300 g kaszy jaglanej
45 min
Gotowanie 400 g ryżu brązowego, długoziarnistego
55 min