Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g de cebolla
- 10 - 12 ramitas de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
- 300 g de bacalao al punto de sal, en trozos
- 200 g de patatas harinosas en trozos ( aprox. 2-3 cm)
- 300 g de agua
- 2 huevos
- 1 pellizco de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- 300 - 400 g de aceite para freír
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 3840 kJ / 918 kcal
- Protein
- 17.9 g
- Sacharidy
- 11 g
- Tuk
- 90.5 g
- Vláknina
- 1.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Mini coca con ratatouille
25 Min
Boquerones fritos al limón
1h 45min
Croquetas de pulpo con mayonesa de tinta de calamar
13 Std.
Bastones de merluza
30 Min
Tortillitas de calabacín
20 Min
Menú: Judías blancas con chorizo en salsa de tomate. Bacalao al limón. Natillas de naranja.
1 Std.
Coliflor gratinada
50 Min
Coca de sardinas
30 Min
Lubina con salsa griega
15 Min
Empanadillas de hamburguesa
30 Min
Mini focaccias con aceitunas
2 Std.
Crêpes de pollo y verduras con salsa bechamel
1h 50min