Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g de cebolla
- 10 - 12 ramitas de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
- 300 g de bacalao al punto de sal, en trozos
- 200 g de patatas harinosas en trozos ( aprox. 2-3 cm)
- 300 g de agua
- 2 huevos
- 1 pellizco de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- 300 - 400 g de aceite para freír
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 3840 kJ / 918 kcal
- Protein
- 17.9 g
- Sacharidy
- 11 g
- Tuk
- 90.5 g
- Vláknina
- 1.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tortitas de calabacín y gambas con yogur
30 min
Hojaldres de puerro e hinojo con queso de cabra
45 Min
Pastel frío de pisto
3h
Empanadillas de carne con aceitunas
1h
Pionono de salmón
1 Std. 50 Min
Buñuelos de pixín
30 min
Bundt cake salado de patata y beicon
2 Std.
Vasitos de cheesecake
5h 30min
Crêpes de espinaca con jamón y queso
1h
Bacalao con bechamel sobre salsa de pimientos
45 Min
Lasaña boloñesa con setas
1h 45 min
Arroz meloso negro de sepia con pimientos amarillos
1h 15min