Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Rollo de bonito
- 2 dientes de ajo
- 4 - 5 ramitas de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
- 70 - 80 g de aceitunas verdes sin hueso
- 120 g de pimientos del piquillo (escurridos)
- 150 g de cebolla en cuartos
- 30 g de aceite de oliva
- 1000 g de bonito fresco en trozos de 2-3 cm
- 40 g de pan rallado
- 2 huevos
- 100 g de leche
- 1 cucharadita de sal
- 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
Salsa de tomate y pimientos
- 150 g de cebolla en cuartos
- 1 diente de ajo
- 50 g de aceite de oliva
- 800 g de tomate triturado en conserva
- 130 g de pimientos del piquillo
- 1 cucharadita de sal
- 1 cucharadita de azúcar
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1978 kJ / 473 kcal
- Protein
- 47.4 g
- Sacharidy
- 15.2 g
- Tuk
- 24.8 g
- Nasycený tuk
- 4.8 g
- Vláknina
- 3.2 g
- Sodík
- 1043.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Albóndigas de bonito
45min
Frixuelos rellenos de merluza y gambas
2 godz.
Bonito a la riojana
50min
Verdinas con gambones (Cocción lenta)
16 Std. 30 Min
Casadielles de dulce de manzana con avellanas
10h 15min
Pastel de cabracho
2 Std. 50 Min
Tortos de maíz al horno con picadillo y huevos de codorniz
1 godz. 15 min
Frixuelos de Cangas del Narcea
40min
Casadielles
3 Std.
Bonito con salsa de tomate, alcaparras y aceitunas
25min
Crema de andaricas
50min
Bonito encebollado (Cantabria)
1 godz. 10 min