Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Rollo de bonito
- 2 dientes de ajo
- 4 - 5 ramitas de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
- 70 - 80 g de aceitunas verdes sin hueso
- 120 g de pimientos del piquillo (escurridos)
- 150 g de cebolla en cuartos
- 30 g de aceite de oliva
- 1000 g de bonito fresco en trozos de 2-3 cm
- 40 g de pan rallado
- 2 huevos
- 100 g de leche
- 1 cucharadita de sal
- 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
Salsa de tomate y pimientos
- 150 g de cebolla en cuartos
- 1 diente de ajo
- 50 g de aceite de oliva
- 800 g de tomate triturado en conserva
- 130 g de pimientos del piquillo
- 1 cucharadita de sal
- 1 cucharadita de azúcar
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1978 kJ / 473 kcal
- Protein
- 47.4 g
- Sacharidy
- 15.2 g
- Tuk
- 24.8 g
- Nasycený tuk
- 4.8 g
- Vláknina
- 3.2 g
- Sodík
- 1043.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pastel de cabracho
2 Std. 50 Min
Bonito con salsa de tomate, alcaparras y aceitunas
25min
Bonito encebollado (Cantabria)
1 Std. 10 Min
Calamares en su tinta
1 Std. 5 Min
Vinagreta de pimientos
5min
Judías pintas con chipirones en su tinta
40min
Crema de andaricas
50 min
Verdinas con gambones (Cocción lenta)
16h 30min
Frixuelos de Cangas del Narcea
40min
Casadielles
3 Std.
Bonito a la riojana
50 min
Marmitako
40min