Kompatibilní verze
Solomillo de cerdo Wellington con foie y mermelada de frambuesa (MEATER)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g de agua
- 300 g de champiñones frescos en cuartos
- 30 g de aceite de oliva
- 150 g de chalotas en cuartos
- 1 pellizco de sal
- 1 pellizco de pimienta negra molida
- 20 g de brandy
- 2 solomillos de cerdo (aprox. 300-400 g c/u) salpimentados
- 2 láminas de masa de hojaldre (aprox. 25 x 30 cm, de 5 mm de grosor)
- 100 g de foie mi-cuit de pato en trozos
- 1 huevo batido para pintar
- 200 - 250 g de mermelada de frambuesas
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 2355 kJ / 563.4 kcal
- Protein
- 25.3 g
- Sacharidy
- 41 g
- Tuk
- 33.1 g
- Nasycený tuk
- 10.7 g
- Vláknina
- 2.2 g
- Sodík
- 498.3 mg
Alternativní recepty
Timbales de salmón con salsa holandesa
45min
Pincho de frutas con minigofres crujientes
30min
Bacalao con ensalada y vinagreta de mango (Al vacío)
20 min
Milhojas de ibéricos con salsa de membrillo
1h
Aperitivo de queso con arándanos y jamón
15min
Roscón adikosh
8h
Kringle Estonia con melocotón y salsa de caramelo
1h 40min
Rolls de jamón y queso
45min
Solomillo Wellington con puré de patata, zanahorias y salsa de vino dulce (MEATER)
2u. 40min
Carrilleras en salsa de oporto con chalotas y batatas
1h 10min
Bola de queso crema con granada
30min
Solomillo Wellington
2h