Solomillo de cerdo Wellington con foie y mermelada de frambuesa (MEATER)

Solomillo de cerdo Wellington con foie y mermelada de frambuesa (MEATER)

4.6 127 hodnocení
Příprava 25min.
Celkový 40min.
8 raciones

Suroviny

  • 40 g de agua
  • 300 g de champiñones frescos en cuartos
  • 30 g de aceite de oliva
  • 150 g de chalotas en cuartos
  • 1 pellizco de sal
  • 1 pellizco de pimienta negra molida
  • 20 g de brandy
  • 2 solomillos de cerdo (aprox. 300-400 g c/u) salpimentados
  • 2 láminas de masa de hojaldre (aprox. 25 x 30 cm, de 5 mm de grosor)
  • 100 g de foie mi-cuit de pato en trozos
  • 1 huevo batido para pintar
  • 200 - 250 g de mermelada de frambuesas

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 ración

Sodík 498.3 mg
Protein 25.3 g
Kalorie 2355 kJ / 563.4 kcal
Tuk 33.1 g
Vláknina 2.2 g
Nasycený tuk 10.7 g
Sacharidy 41 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...