Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g salmão fumado, cortado em tiras
- 40 g sumo de limão (1 unid. aprox.)
- 1 pitada de pimenta
- 15 g cebolinho picado, mais q.b. p/ guarnecer
- 100 g sobras de pão s/ côdea
- 200 g amêndoa s/ pele
- 2 dentes de alho
-
10
g folha de alho silvestre, fresca picada
nebo 10 g cebolinho picado - 1 c. chá de sal
- 70 g azeite
- 30 g vinagre de xerez
- 600 g água, mais q.b. p/ cobrir
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1840 kJ / 440 kcal
- Protein
- 17 g
- Sacharidy
- 13 g
- Tuk
- 35 g
- Vláknina
- 5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sopa de cebola gratinada
35min
Salmão com funcho e salada de maçã
1 Std. 20 Min
Batata gratinada com parmesão e tomilho -TM6
Keine Bewertungen
Chutney de manga
Keine Bewertungen
Salada de funcho com laranja e pinhão - TM5
Keine Bewertungen
Creme de tomate
40min
Purê de batata e legumes
45min
Refogar 200 g de cebola
25 Min
Pernil e puré de cenoura à finlandesa (Joulukinkku and Porkkanalaatikko)
2h
Piza integral com creme de espargos, mascarpone e salmão fumado
4h
Sopa de cebola gratinada à francesa
5 Std. 30 Min
Sopa de cogumelos
1 Std. 15 Min