Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 85 g manteiga, mais q.b. p/ untar
- 250 g espargos cortados em pedaços
- 150 g espinafres descongelados bem espremidos
- 1 c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 1 pitada de noz-moscada
- 60 g farinha tipo 55, mais q.b. p/ polvilhar
- 500 g leite
- 5 gemas de ovo
- 5 claras de ovo
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 0 kJ / 398 kcal
- Protein
- 17 g
- Sacharidy
- 19 g
- Tuk
- 28 g
Alternativní recepty
Soufflé de queijo
50 Min
Soufflé de espinafres e cogumelos
1 Std. 20 Min
Ceviche de camarão com tomate
4 Std.
Gaspacho
10 Min
Tarte de polenta e curgete
50 Min
Soufflé de cenoura e salsa
1 Std. 20 Min
Soufflé de legumes da época
2h 10min
Soufflé de peixe
1 Std. 10 Min
Soufflé de alho-francês
1h 30min
Gaspacho de cenoura
10 Min
Soufflé de brócolos e milho
1 Std.
Queques de curgete e parmesão
50 Min