
Zařízení & příslušenství
Fazolovo-okurkový salát s podmáslím a mátou
Příprava 15min.
Celkový 40min.
6 porcí
Suroviny
-
80 gramů kešu ořechů
-
500 gramů salátové okurky oloupané, na kousky
-
¾ - 1 čajová lžička soli
-
1 svazek čerstvé máty (cca 25 gramů)
-
30 gramů citrónové šťávy
-
2 špetky čerstvě umletého pepře
-
½ stroužku česneku
-
100 gramů podmáslí
-
20 gramů olivového oleje
-
200 gramů konzervovaných máslových fazolí scezených
Nutriční hodnoty na 1 porci
Kalorie
158 kcal /
661 kJ
Protein
6 g
Tuk
10 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
3 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než 100 000 čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Saláty
9 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se Vám také líbit...
Velikonoční křen s mandlemi
5min
RAW kokosoví šneci
12hod. 20min
Spanakopita (řecký špenátový koláč)
1hod. 30min
Restovaná paprika (400 gramů)
25min
Kokosový jogurt (veganský)
12hod. 25min
Cibulovo-ricottové muffiny se šalvějí
1hod.
Raviolky ze salátové okurky s uzenou makrelou
30min
Jablka v páře s omáčkou sabayon
40min
Thajské lososové balíčky na páře
45min
Pečená dýně plněná mletým masem
1hod. 30min
Jahodová granola s mátou
Žádné hodnocení
Maková pěna s malinovou omáčkou
7hod.