Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 gramů kešu ořechů
- 500 gramů salátové okurky, oloupané, na kousky
- ¾ - 1 čajová lžička soli
- 1 svazek čerstvé máty (cca 25 gramů)
- 30 gramů citrónové šťávy
- 2 špetky čerstvě umletého pepře
- ½ stroužku česneku
- 100 gramů podmáslí
- 20 gramů olivového oleje
- 200 gramů konzervovaných máslových fazolí, scezených
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 661 kJ / 158 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 12 g
- Tuk
- 10 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Artyčokový dip s tofu
10 Min
Zelené smoothie s avokádem a medem
5 Min
Velikonoční křen s mandlemi
Žádné hodnocení
Smetanový tvaroh
3h
Čočková pěna
Žádné hodnocení
Olivová tapenáda
5 Min
Lilková pomazánka
50min
Pomalu vařený fazolový cassoulet s ořechovým pestem
4 godz. 30 min
Meruňkový crumble (bez lepku)
45min
Zelný Eintopf s bílými fazolemi a rajčaty
40min
RAW oříšková zmrzlina
5 Min
Gulášová polévka s čerstvou paprikou
1u. 35min