Fazolovo-okurkový salát s podmáslím a mátou

Fazolovo-okurkový salát s podmáslím a mátou

5.0 1 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 40min.
6 porcí

Suroviny

  • 80 gramů kešu ořechů
  • 500 gramů salátové okurky oloupané, na kousky
  • ¾ - 1 čajová lžička soli
  • 1 svazek čerstvé máty (cca 25 gramů)
  • 30 gramů citrónové šťávy
  • 2 špetky čerstvě umletého pepře
  • ½ stroužku česneku
  • 100 gramů podmáslí
  • 20 gramů olivového oleje
  • 200 gramů konzervovaných máslových fazolí scezených

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porci

Protein 6 g
Kalorie 661 kJ / 158 kcal
Tuk 10 g
Vláknina 3 g
Sacharidy 12 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...