Fazolovo-okurkový salát s podmáslím a mátou
TM5 TM6

Fazolovo-okurkový salát s podmáslím a mátou

5.0 (1 hodnocení)

Suroviny

  • 80 gramů kešu ořechů
  • 500 gramů salátové okurky, oloupané, na kousky
  • ¾ - 1 čajová lžička soli
  • 1 svazek čerstvé máty (cca 25 gramů)
  • 30 gramů citrónové šťávy
  • 2 špetky čerstvě umletého pepře
  • ½ stroužku česneku
  • 100 gramů podmáslí
  • 20 gramů olivového oleje
  • 200 gramů konzervovaných máslových fazolí, scezených

Nutriční hodnoty
na 1 porci
Kalorie
661 kJ / 158 kcal
Protein
6 g
Sacharidy
12 g
Tuk
10 g
Vláknina
3 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty