Zařízení & příslušenství
Fazolovo-okurkový salát s podmáslím a mátou
Příprava 15min.
Celkový 40min.
6 porcí
Suroviny
-
80 gramů kešu ořechů
-
500 gramů salátové okurky oloupané, na kousky
-
¾ - 1 čajová lžička soli
-
1 svazek čerstvé máty (cca 25 gramů)
-
30 gramů citrónové šťávy
-
2 špetky čerstvě umletého pepře
-
½ stroužku česneku
-
100 gramů podmáslí
-
20 gramů olivového oleje
-
200 gramů konzervovaných máslových fazolí scezených
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
6 g
Kalorie
661 kJ /
158 kcal
Tuk
10 g
Vláknina
3 g
Sacharidy
12 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Saláty
9 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Sýrový salát s vlašskými ořechy
15 min
Bylinkové pesto s burratou
15 min
Šunkové rolky s rukolou
30 min
Koláč s mletým masem a zeleninou
1 godz. 30 min
Crème brûlée s vaječným likérem
1 godz. 15 min
Fenyklový salát s grapefruitem
20 min
Špaldové rizoto s liškami
30 min
Středomořské máslo
5 godz. 20 min
Rybí šňůrky s teplou vinaigrette
50 min
Kuřecí galantina s jogurtovo-koprovým dresinkem
3 godz. 25 min
Mousse z červeného ovoce
5 godz.
Celerové pyré s blaťáckým zlatem
50 min