Zařízení & příslušenství
Fazolovo-okurkový salát s podmáslím a mátou
Příprava 15min.
Celkový 40min.
6 porcí
Suroviny
-
80 gramů kešu ořechů
-
500 gramů salátové okurky oloupané, na kousky
-
¾ - 1 čajová lžička soli
-
1 svazek čerstvé máty (cca 25 gramů)
-
30 gramů citrónové šťávy
-
2 špetky čerstvě umletého pepře
-
½ stroužku česneku
-
100 gramů podmáslí
-
20 gramů olivového oleje
-
200 gramů konzervovaných máslových fazolí scezených
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
6 g
Kalorie
661 kJ /
158 kcal
Tuk
10 g
Vláknina
3 g
Sacharidy
12 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Saláty
9 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Džem z rebarbory a jahod
30min.
Dýňový džus
25min.
Fenyklový salát s růžovým pepřem
10min.
Sůl s medvědím česnekem
27hod. 25min.
Nakládané ředkvičky, bylinková emulze a pohankové chipsy
4hod. 10min.
Smetanová rebarborová zmrzlina
36hod. 25min.
Paleo chléb z kokosové mouky (bez lepku)
55min.
Studená okurková polévka
2hod. 15min.
Terinky z rybího filé se zakysanou smetanou
40min.
Cuketový krém s rybími plátky
40min.
Pstruh s celerovým pyré a omáčkou z potočnice
1hod. 30min.
Banánové Paleo muffiny s kešu ořechy (bez mouky)
35min.