Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Treska v balíčku
- 4 kusy filetů z tresky, (150 gramů každý)
- 1 - 2 špetky soli
- 1 - 2 špetky mletého černého pepře
- 1 kus citrónu
- 3 snítky čerstvé petržele, plocholisté, omyté a osušené
- 20 gramů másla, slaného
- 5 - 10 gramů křenu, čerstvého, nastrouhaného
- 40 gramů hořčice, kremžské
Celerové pyré
- 600 gramů vody
- 500 gramů celeru, na kousky
- 330 gramů mrkve, na kolečka
- 50 gramů smetany
- 25 gramů másla
- 1 - 2 špetky soli
- 1 - 2 špetky mletého černého pepře
- Nutriční hodnoty
- na 1 porce
- Kalorie
- 1431 kJ / 336 kcal
- Protein
- 38 g
- Sacharidy
- 17 g
- Tuk
- 15 g
- Vláknina
- 18 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Restované mrkvové tyčinky (400 gramů)
20 min
Losos s brokolicí, rýží a koprovou omáčkou
45 Min
Kuličky z krůtího masa se zeleninovými tagliatelle a omáčkou tzatziki
1 Std.
Steaky z lososa s fazolkami a kari glazé
40 Min
Krůtí nudličky s kedlubnou, bramborami a kerblíkovou omáčkou
50 Min
Mrkvové dortíky
50 Min
Vepřová panenka s celerovým pyré a kaparovo-citrónovou omáčkou
40 Min
Kuřecí frikasé s chřestem
1 Std.
Treska v alobalu s mrkvovými nudlemi
45 Min
Kachní prsa s pomerančovo-zázvorovou omáčkou, bramborovou kaší a zelenými fazolkami
1 Std. 10 Min
Losos s pak choi a květákovým wasabi pyré
45 Min
Losos s krémovou koprovou omáčkou a basmati rýží
40 Min