
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Treska v balíčku
- 4 kusy filetů z tresky (150 gramů každý)
- 1 - 2 špetky soli
- 1 - 2 špetky mletého černého pepře
- 1 kus citrónu
- 3 snítky čerstvé petržele plocholisté, omyté a osušené
- 20 gramů másla slaného
- 5 - 10 gramů křenu, čerstvého nastrouhaného
- 40 gramů hořčice kremžské
Celerové pyré
- 600 gramů vody
- 500 gramů celeru na kousky
- 330 gramů mrkve na kolečka
- 50 gramů smetany
- 25 gramů másla
- 1 - 2 špetky soli
- 1 - 2 špetky mletého černého pepře
- Nutriční hodnoty
- na 1 porce
- Kalorie
- 336 kcal / 1431 kJ
- Protein
- 38 g
- Tuk
- 15 g
- Sacharidy
- 17 g
- Vláknina
- 18 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Marinovaný losos s fazolkami
1hod. 10min
Losos v balíčku se sušenými rajčaty a kuskusem
35min
Losos v mandlové strouhance s chřestovými tagliatelle
35min
Pstruh s celerovým pyré a omáčkou z potočnice
1hod. 30min
Pražma s cherry rajčaty a bramborovým pyré
40min
Quinotto s krevetami a chřestem
30min
Losos s brokolicí, rýží a koprovou omáčkou
45min
Restovaná zelenina
10min
Pstruh na páře a květákové pyré
1hod. 10min
Pyré z mrkve, dýně a zázvoru
25min
Treska v páře s petrželovou krustou, novými bramborami a cuketou
40min