Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Treska v balíčku
- 4 kusy filetů z tresky, (150 gramů každý)
- 1 - 2 špetky soli
- 1 - 2 špetky mletého černého pepře
- 1 kus citrónu
- 3 snítky čerstvé petržele, plocholisté, omyté a osušené
- 20 gramů másla, slaného
- 5 - 10 gramů křenu, čerstvého, nastrouhaného
- 40 gramů hořčice, kremžské
Celerové pyré
- 600 gramů vody
- 500 gramů celeru, na kousky
- 330 gramů mrkve, na kolečka
- 50 gramů smetany
- 25 gramů másla
- 1 - 2 špetky soli
- 1 - 2 špetky mletého černého pepře
- Nutriční hodnoty
- na 1 porce
- Kalorie
- 1431 kJ / 336 kcal
- Protein
- 38 g
- Sacharidy
- 17 g
- Tuk
- 15 g
- Vláknina
- 18 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Candát se špenátem, linguine a omáčkou beurre blanc
35min
Cibulovo-ricottové muffiny se šalvějí
1h
Pstruh s celerovým pyré a omáčkou z potočnice
1h 30min
Celerové pyré s blaťáckým zlatem
50min
Paleo lasagne z batátů (bez mouky)
55 Min
Dýňovo-čočková polévka
45 Min
Treska s bramborovo-dýňovou krustou a vinnou omáčkou
1h
Losos s balzamikovým octem a cuketovými nudlemi
25min
Plněné žampióny
1h 5 min
Losos s pomerančem a brokolicovým kuskusem
30min
Zimní zelenina s oříškovým máslem
20 Min
Kuře s batáty a červenými fazolemi
45 Min