Treska v papilotě s celerovým pyré

Treska v papilotě s celerovým pyré

4.3 12 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 45min.
4 porce

Suroviny

Treska v balíčku
  • 4 kusy filetů z tresky (150 gramů každý)
  • 1 - 2 špetky soli
  • 1 - 2 špetky mletého černého pepře
  • 1 kus citrónu
  • 3 snítky čerstvé petržele plocholisté, omyté a osušené
  • 20 gramů másla slaného
  • 5 - 10 gramů křenu, čerstvého nastrouhaného
  • 40 gramů hořčice kremžské
Celerové pyré
  • 600 gramů vody
  • 500 gramů celeru na kousky
  • 330 gramů mrkve na kolečka
  • 50 gramů smetany
  • 25 gramů másla
  • 1 - 2 špetky soli
  • 1 - 2 špetky mletého černého pepře

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porce

Protein 38 g
Kalorie 1431 kJ / 336 kcal
Tuk 15 g
Vláknina 18 g
Sacharidy 17 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...