Treska v papilotě s celerovým pyré
TM6 TM5 TM31

Treska v papilotě s celerovým pyré

4.2 ( 10 hodnocení )

Suroviny

Treska v balíčku

  • 4 kusy filetů z tresky (150 gramů každý)
  • 1 - 2 špetky soli
  • 1 - 2 špetky mletého černého pepře
  • 1 kus citrónu
  • 3 snítky čerstvé petržele plocholisté, omyté a osušené
  • 20 gramů másla slaného
  • 5 - 10 gramů křenu, čerstvého nastrouhaného
  • 40 gramů hořčice kremžské

Celerové pyré

  • 600 gramů vody
  • 500 gramů celeru na kousky
  • 330 gramů mrkve na kolečka
  • 50 gramů smetany
  • 25 gramů másla
  • 1 - 2 špetky soli
  • 1 - 2 špetky mletého černého pepře

Nutriční hodnoty
na 1 porce
Kalorie
336 kcal / 1431 kJ
Protein
38 g
Tuk
15 g
Sacharidy
17 g
Vláknina
18 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty