Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 stroužek česneku
- 100 gramů cibule, napůl
- 150 gramů zelené papriky, na čtvrtky
- 20 gramů oleje
- 800 gramů sterilovaných rajčat v plechovce
- 500 gramů kysaného zelí, nahrubo pokrájeného
-
1
kostku zeleninového bujónu
nebo 1 vrchovatou čajovou lžičku zeleninové dochucovací pasty - 500 gramů bílých fazolí, velkých, sterilovaných, okapaných
- 2 špetky mletého černého pepře (volitelně)
- 1 čajovou lžičku cukru
- 1 polévkovou lžíci sušené saturejky
- 150 gramů vody
- 50 gramů smetany
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 573 kJ / 136 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 15 g
- Tuk
- 5 g
- Vláknina
- 7.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Eintopf se zelím a kroupami
1h
Fazolková polévka
35min
Batátové lívance s chilli salsou
40 min
Kapustové rolky s jáhlami a houbovou omáčkou
1h 40min
Bílé fazole se zakysanou smetanou a pórkem
20 min
Červené RAW stew z čerstvé zeleniny
5min
Šnečci s kysaným zelím
1 godz. 45 min
Paštika s tuňákem a lososem
12h 10min
Houskové knedlíky s pórkovo-houbovým ragú
55min
Clafoutis s třešněmi s mandlovým mlékem (bez laktózy)
3 Std. 20 Min
Zelné knedlíky
36min
Fazolková polévka s koprem a vejcem
30 min