Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Base
- 40 g di burro + q.b.
- 100 g di biscotti, tipo digestive, senza glutine
Crema
- 150 g di zucchero vanigliato
- 2 uova
- 300 g di skyr alla vaniglia
Terminare la preparazione
- 70 g di zucchero vanigliato
- 125 g di kefir
- 125 g di panna (min. 30% di grassi)
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 1284.1 kJ / 306.9 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 38.4 g
- Tuk
- 14.1 g
- Nasycený tuk
- 7.4 g
- Vláknina
- 0.2 g
- Sodík
- 69.3 mg
Alternativní recepty
Crostata di grano saraceno e pesche (senza glutine)
1u. 50min
Tortine di pesche nettarine e mascarpone al lemon curd
3u. 40min
Pie di tacchino con patate dolci
1u. 50min
Crostata al frutto della passione e vaniglia
23 Std.
Muffin cocco e arancia (senza glutine)
50 min
Crostata senza cottura di frutta fresca (senza glutine)
4 Std. 30 Min
Streusel alle fragole (senza glutine)
2h
Colazione probiotica multicor
10min
Crostata con crema pasticcera e ciliegie (senza glutine)
3u. 40min
Il tiramisù (senza glutine) di Damiano Carrara
5h
Latte cotto di mandorle con coulis di frutti rossi
6 Std. 30 Min
Cheesecake cotta alle fragole
5 Std. 10 Min