Cheesecake alle pesche con fiori eduli

Cheesecake alle pesche con fiori eduli

4.3 7 hodnocení
Příprava 15min
Celkový 5hod.
10 fette

Suroviny

  • di gelatina in fogli
    15 g
  • di fiocchi di avena
    150 g
  • di datteri denocciolati
    60 g
  • di olio di cocco
    40 g
  • di pesche sbucciate, denocciolate e a pezzi (2-3 mm)
    600 g
  • di zucchero
    90 g
  • di succo di limone, spremuto fresco
    1 cucchiaio
  • di latte
    200 g
  • di estratto di vaniglia naturale
    1 cucchiaino
  • di formaggio fresco spalmabile
    500 g
  • fiori edibili misti, per la decorazione
    20 - 25

Nutriční hodnoty na 1 fetta

Kalorie 362.4 kcal / 1516.3 kJ
Protein 9.2 g
Tuk 23 g
Sacharidy 32.5 g
Vláknina 2.9 g
Nasycený tuk 13.7 g
Sodík 197.3 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...