Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 15 g di gelatina in fogli
- 150 g di fiocchi di avena
- 60 g di datteri denocciolati
- 40 g di olio di cocco
- 600 g di pesche, sbucciate, denocciolate e a pezzi (2-3 mm)
- 90 g di zucchero
- 1 cucchiaio di succo di limone, spremuto fresco
- 200 g di latte
- 1 cucchiaino di estratto di vaniglia naturale
- 500 g di formaggio fresco spalmabile
- 20 - 25 fiori edibili, misti, per la decorazione
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 1516.3 kJ / 362.4 kcal
- Protein
- 9.2 g
- Sacharidy
- 32.5 g
- Tuk
- 23 g
- Nasycený tuk
- 13.7 g
- Vláknina
- 2.9 g
- Sodík
- 197.3 mg
Alternativní recepty
Torta ricotta, ciliegie e mirtilli aromatizzata al bergamotto
1h 30min
New York cheesecake
6h 30min
Torta di crêpes tiramisù
6h 30min
Torta a strati mascarpone e lamponi
5h
Cheesecake stracciatella alla ricotta e yogurt greco (senza burro)
4h 50min
Panettone integrale con mirtilli
13h 10min
Cheesecake ai lamponi
3 Std. 20 Min
Cheesecake cotta alle fragole
5h 10min
Bomboloni croccanti con crema
5 Std. 30 Min
Cheescake al caco mela
8h
Crema chantilly
35 min
Crema mascarpone al limone senza uova
10 Min