Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta biscotto
- 150 g di zucchero
- 5 uova
- 1 stecca di vaniglia, i semini
- 120 g di farina tipo 00
Crema allo zabaione
- 60 g di Marsala
- 60 g di vino bianco
- 6 tuorli
- 120 g di zucchero
- 500 g di mascarpone
Terminare la preparazione
- 180 g di caffè espresso
- cacao amaro in polvere, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2282 kJ / 545.4 kcal
- Protein
- 9.5 g
- Sacharidy
- 47 g
- Tuk
- 35.5 g
- Nasycený tuk
- 16 g
- Sodík
- 353.3 mg
Alternativní recepty
Crème caramel (TM6)
4 Std.
Pan di Spagna
1h
Mousse al cioccolato fondente con panettone
3j 20 menit
Zabaione al liquore d'arancia
15 min
Cigni alla crema diplomatica
2h
Tiramisù al caramello
4h 50min
Mousse alla crema di nocciole (per 2 persone)
2h 15min
Semifreddo al pandoro e torrone con ganache al fondente
12h
Liquore all'uovo
97h 30min
Crema mousseline
1h
Millefoglie
5 godz.
Zuppa inglese
6h