Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta biscotto
- 150 g di zucchero
- 5 uova
- 1 stecca di vaniglia, i semini
- 120 g di farina tipo 00
Crema allo zabaione
- 60 g di Marsala
- 60 g di vino bianco
- 6 tuorli
- 120 g di zucchero
- 500 g di mascarpone
Terminare la preparazione
- 180 g di caffè espresso
- cacao amaro in polvere, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2282 kJ / 545.4 kcal
- Protein
- 9.5 g
- Sacharidy
- 47 g
- Tuk
- 35.5 g
- Nasycený tuk
- 16 g
- Sodík
- 353.3 mg
Alternativní recepty
Croccante alle mandorle
1h 30min
Colomba salata alla curcuma con verdure e gamberi
3h
Zabaione (TM6)
15min
Caramelle toffee alle mandorle
1 godz. 45 min
Crostata salata con fichi
1h 30min
Ananas in salsa piccante a Cottura Lenta con cocco tostato
3 Std. 40 Min
Seppie ripiene a Cottura Lenta con polenta bianca
5h
Crema chiboust
1h
Crema mousseline
1h
Bignè glassati con crema pasticcera al profumo d'arancia
2h
Cannoncini alla crema pasticcera e cioccolato
4 Std.
Crema pasticcera alla vaniglia
15min