Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta sablée al cacao
- 150 g di farina tipo 00 + q.b.
- 50 g di amido di mais (maizena)
- 10 g di cacao amaro in polvere
- 70 g di zucchero
- 100 g di burro freddo, a tocchetti + q.b.
- 1 tuorlo
- 1 uovo
- 1 pizzico di sale
- 1 stecca di vaniglia, i semini
- 100 - 150 g di confettura di fragole
Ganache al cioccolato
- 80 g di cioccolato fondente a pezzi
- 100 g di panna (min. 30% di grassi)
- fragole fresche, a metà
- frutti di bosco, misti, freschi
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 1463.5 kJ / 349.7 kcal
- Protein
- 4.6 g
- Sacharidy
- 42.7 g
- Tuk
- 24.4 g
- Nasycený tuk
- 10.8 g
- Vláknina
- 2 g
- Sodík
- 123.2 mg
Alternativní recepty
Torta brownie con crema ai pistacchi e glassa al cioccolato
25h 20min
Ganache al cioccolato
12h 20 min
Baci di frolla montata con ganache al pistacchio
1h 30min
Mousse al cioccolato bianco e lamponi, con glassa a specchio e pandoro (di LuCake)
2u. 20min
Torta Sacher
3 Std. 30 Min
New York cheesecake
6h 30min
Ganache al cioccolato bianco
12h 20 min
Crostata al cioccolato e caramello salato
3h 15 min
Tartellette con curd ai lamponi
4 Std.
Torta alle 3 mousse
5 Std. 30 Min
Coulis di fragole
20min
Cream tart a cuore (di LuCake)
10u. 20min