Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g di acqua
- 210 g di latte + q.b.
- 60 g di zucchero
- 10 g di lievito di birra fresco
- 500 g di farina manitoba
- 40 g di burro a pezzi + q.b.
- 1 uovo
- 1 cucchiaino di sale
- 30 g di farina di riso
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 1288 kJ / 308 kcal
- Protein
- 8.4 g
- Sacharidy
- 53.5 g
- Tuk
- 6.7 g
- Vláknina
- 2 g
Alternativní recepty
Katmer (panini sfogliati turchi)
5h 30min
Panini al curry e ricotta
2sa 35 dk
Treccia di grano duro alla salvia
5h
Laugenbrötchen (Panini di Heidi)
4 godz. 30 min
Baguette dolce
4 godz. 30 min
Pane al latte
2 Std. 20 Min
Pagnotte turche
2 Std. 20 Min
Himbasha (pane etiope in padella)
3u. 40min
Pane Roti
1h
Parker Rolls (panini soffici)
3h
Pita
4h
Pane naan
3h 10min