![Bondiola con salsa de vino tinto Bondiola con salsa de vino tinto](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/6320b648-48b8-4f45-87f2-7cb0453cad3b/Derivates/1a592138-486a-4c8b-a7be-1d2c51c6349f.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g de cebolla en cuartos
- 20 g de aceite de oliva
- 1 cucharadita de sal
- ½ cucharadita de pimienta negra recién molida
- 1500 g de bondiola de cerdo cortada en dos trozos
- 150 g de vino tinto
- 30 g de azúcar
- 130 g de agua
-
1
cubito caldo de carne
nebo 1 cucharada de concentrado de caldo de verduras casero - 20 g de manteca
- 2 cucharadas de maicena
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 3153 kJ / 754 kcal
- Protein
- 29 g
- Sacharidy
- 4 g
- Tuk
- 69 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Soufflé de calabaza
1 Std.
Pollo especiado
45 Min
Peceto al vapor con salsa de tomate
2 Std.
Lomo a la mostaza
1 Std. 45 Min
Pastel de carne y calabaza
1 Std.
Budín de naranja
1 Std.
Tarta de jamón, queso y tomate
1 godz. 10 min
Lomo en salsa strogonoff y arroz
55 Min
Polenta cremosa con queso y salsa boloñesa
1 Std. 45 Min
Puré de papas al estilo Argentino
50 min
Bondiola con cremoso de batata
1 Std. 20 Min
Pastel de papa
1 godz. 10 min