Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g de cebolla en cuartos
- 20 g de aceite de oliva
- 1500 g de bondiola de cerdo cortada en dos trozos
- 1 cucharadita de sal
- ½ cucharadita de pimienta negra recién molida
- 150 g de vino tinto
- 30 g de azúcar
- 130 g de agua
-
1
cubito de caldo de carne
nebo 1 cucharada de concentrado de caldo de verduras casero - 2 cucharadas de maicena
- 20 g de manteca
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 3153 kJ / 754 kcal
- Protein
- 29 g
- Sacharidy
- 4 g
- Tuk
- 69 g
Alternativní recepty
Tarta de jamón, queso y tomate
1 godz. 10 min
Puré de papas al estilo Argentino
50 Min
Tarta integral de calabaza, choclo y queso
1 Std. 40 Min
Polenta cremosa con salsa boloñesa
1h 25 min
Pastel de pollo y batata extra dulce
1 Std.
Lomo en salsa strogonoff y arroz
55 Min
Soufflé de calabaza
1 Std.
Bondiola con cremoso de batata
1 Std. 20 Min
Empanadas de carne
1 Std. 50 Min
Budín de naranja
1 Std.
Budín de mandarinas
55 Min
Chipa
30 min