
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g de cebolla en cuartos
- 20 g de aceite de oliva
- 1500 g de bondiola de cerdo cortada en dos trozos
- 1 cucharadita de sal
- ½ cucharadita de pimienta negra recién molida
- 150 g de vino tinto
- 30 g de azúcar
- 130 g de agua
-
1
cubito de caldo de carne
nebo 1 cucharada de concentrado de caldo de verduras casero - 2 cucharadas de maicena
- 20 g de manteca
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 754 kcal / 3153 kJ
- Protein
- 29 g
- Tuk
- 69 g
- Sacharidy
- 4 g
Alternativní recepty
Bondiola con cremoso de batata
1hod. 20min
Soufflé de calabaza
1hod.
Postrecitos de dulce de leche
2hod. 20min
Budín de mandarinas
55min
Peceto al vapor con salsa de tomate
2hod.
Salsa criolla
5min
Lomo strogonoff con espárragos al vapor
55min
Chipa
30min
Tarta integral de calabaza, choclo y queso
1hod. 40min
Lomo en salsa strogonoff y arroz
55min
Pastel de papa
1hod. 10min
Budín de naranja
1hod.