Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 120 g de queso gruyère en trozos de 3 cm
- 150 g de nata (35% de grasa)
- 2 pellizcos de sal
- 2 pellizcos de pimienta negra molida
- 1 cucharadita de mantequilla (para engrasar)
-
320
g de guisantes frescos
nebo 320 g de guisantes congelados - 2 huevos
- 500 g de agua
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1009 kJ / 241 kcal
- Protein
- 12 g
- Sacharidy
- 8 g
- Tuk
- 17 g
- Nasycený tuk
- 9 g
- Vláknina
- 2.9 g
- Sodík
- 282 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crema de coliflor con sorpresa
45min
Crema de calabaza con queso azul
30 min
Flan de calabacín con beicon, queso y albahaca
1h 10 min
Pastel de espárragos blancos con salsa de espinacas
3h
Crema de espárragos blancos
25 min
Crema de puerro con parmesano
45min
Crema de guisantes
30 min
Terrina de pechuga de pavo con foie y compota de manzana
1h 45min
Crema tibia de espárragos con berberechos
5min
Sopa fría de manzana y puerro
2 godz. 40 min
Vichyssoise de espárragos
30 min
Vichyssoise de calabacín con huevo mollet y sus chips
1 godz. 30 min