Tarta de romanescu y roquefort (Tarte au chou romanesco et Roquefort)

Tarta de romanescu y roquefort (Tarte au chou romanesco et Roquefort)

4.4 28 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 1hod. 10min.
8 raciones

Suroviny

  • 400 g de agua
  • 400 g de ramilletes de romanescu
  • 40 g zumo de limón
  • 1 lámina de masa de hojaldre (aprox. 275 g) extendida
  • 2 dientes de ajo
  • 3 - 4 ramitas cebollino fresco picado
  • 5 huevos
  • 300 g de crème fraîche
  • 1 - 2 pellizcos de sal
  • 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
  • 200 g de queso roquefort en trozos

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 ración

Protein 13.5 g
Kalorie 2232 kJ / 537 kcal
Tuk 44.3 g
Vláknina 2.3 g
Sacharidy 20.3 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...