Kompatibilní verze
Tarta de romanescu y roquefort (Tarte au chou romanesco et Roquefort)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g de agua
- 400 g de ramilletes de romanescu
- 40 g de zumo de limón
- 1 lámina de masa de hojaldre (aprox. 275 g) extendida
- 2 dientes de ajo
- 3 - 4 ramitas de cebollino fresco picado
- 5 huevos
- 300 g de crème fraîche
- 1 - 2 pellizcos de sal
- 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
- 200 g de queso roquefort en trozos
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 2232 kJ / 537 kcal
- Protein
- 13.5 g
- Sacharidy
- 20.3 g
- Tuk
- 44.3 g
- Vláknina
- 2.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Hamburguesas de coliflor y queso
30 min
Miniquiches de lombarda con queso de cabra
1h
Canelones de brócoli y puerro
1h
Lasaña de brócoli
45 min
Frittata de brócoli con hierbas aromáticas
30 min
Costrada de espinacas y queso feta
1h
Milhojas de repollo
1 Std. 15 Min
Puerros gratinados con bechamel de soja
1 Std. 15 Min
Quiche de puerro y tomate (sin gluten)
1h 10min
Moussaka griega
1h 5min
Empanadillas de puerro y queso
1h
Quiche de puerro y queso gallego
1h