Kompatibilní verze
Tarta de romanescu y roquefort (Tarte au chou romanesco et Roquefort)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g de agua
- 400 g de ramilletes de romanescu
- 40 g de zumo de limón
- 1 lámina de masa de hojaldre (aprox. 275 g) extendida
- 2 dientes de ajo
- 3 - 4 ramitas de cebollino fresco picado
- 5 huevos
- 300 g de crème fraîche
- 1 - 2 pellizcos de sal
- 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
- 200 g de queso roquefort en trozos
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 2232 kJ / 537 kcal
- Protein
- 13.5 g
- Sacharidy
- 20.3 g
- Tuk
- 44.3 g
- Vláknina
- 2.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Lasaña de brócoli
45 Min
Lasaña al vapor con berenjenas y requesón
1 Std. 25 Min
Hinojo "a la parmesana"
1 Std. 25 Min
Calabaza en ajillo con salchichas y huevo poché para dos
30 Min
Puerros gratinados con bechamel de soja
1h 15min
Frittata de brócoli con hierbas aromáticas
30 Min
Milhojas de repollo
1h 15min
Pastel de repollo
45 Min
Gratinado de brócoli, pera y pasta con queso azul
1h
Gratén escocés de patatas y repollo (Rumbledethumps)
1 Std. 30 Min
Miniquiches de lombarda con queso de cabra
1h
Huevos a la florentina
40min