Crumble de batatas con beicon

Crumble de batatas con beicon

4.3 47 hodnocení
Příprava 30min.
Celkový 1hod. 40min.
6 raciones

Suroviny

  • 750 g de agua
  • 750 - 1000 g de batatas con piel bien lavadas
  • 70 g de mantequilla (y un poco más para engrasar)
  • 200 g de beicon en lonchas en tiras pequeñas
  • 300 g de cebolla en cuartos
  • 2 pellizco de sal
  • 3 pellizcos de pimienta molida
  • 200 g de nata líquida
  • 2 huevos
  • 50 g de harina
  • 50 g de almendras crudas sin piel
  • 40 g de copos de avena

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 ración

Sodík 937.7 mg
Protein 18.3 g
Kalorie 2324 kJ / 556 kcal
Tuk 32.5 g
Vláknina 6.9 g
Nasycený tuk 14.4 g
Sacharidy 47.7 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...