Crumble de batatas con beicon

Crumble de batatas con beicon

4.3 46 hodnocení
Příprava 30min
Celkový 1hod. 40min
6 raciones

Suroviny

  • de agua
    750 g
  • de batatas con piel bien lavadas
    750 - 1000 g
  • de mantequilla (y un poco más para engrasar)
    70 g
  • de beicon en lonchas en tiras pequeñas
    200 g
  • de cebolla en cuartos
    300 g
  • de sal
    2 pellizco
  • de pimienta molida
    3 pellizcos
  • de nata líquida
    200 g
  • huevos
    2
  • de harina
    50 g
  • de almendras crudas sin piel
    50 g
  • de copos de avena
    40 g

Nutriční hodnoty na 1 ración

Kalorie 556 kcal / 2324 kJ
Protein 18.3 g
Tuk 32.5 g
Sacharidy 47.7 g
Vláknina 6.9 g
Nasycený tuk 14.4 g
Sodík 937.7 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...