Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 750 g de agua
- 750 - 1000 g de batatas con piel bien lavadas
- 70 g de mantequilla (y un poco más para engrasar)
- 200 g de beicon en lonchas en tiras pequeñas
- 300 g de cebolla en cuartos
- 2 pellizco de sal
- 3 pellizcos de pimienta molida
- 200 g de nata líquida
- 2 huevos
- 50 g de harina
- 50 g de almendras crudas sin piel
- 40 g de copos de avena
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 2324 kJ / 556 kcal
- Protein
- 18.3 g
- Sacharidy
- 47.7 g
- Tuk
- 32.5 g
- Nasycený tuk
- 14.4 g
- Vláknina
- 6.9 g
- Sodík
- 937.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Empanadillas de calabaza, espinacas y cebolla caramelizada
2h
Batatas rellenas de atún y espinacas
1h
Quiche de espinacas y requesón (sin gluten)
1 Std. 20 Min
Flan de calabacín con beicon, queso y albahaca
1h 10min
Crumble de tomate y cuscús al azafrán
45 min
Quiche de calabacín con jamón york
1h
Pastela de calabaza y zanahoria a la menta
1h 40min
Risotto de remolacha y queso de cabra
45 min
Pie de pollo y setas
45 min
Pudin de guisantes y zanahorias
1 Std. 20 Min
Pastel de verduras con huevo y queso
30 min
Quiche de puerro y tomate (sin gluten)
1h 10min