
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 750 g de agua
- 750 - 1000 g de batatas con piel bien lavadas
- 70 g de mantequilla (y un poco más para engrasar)
- 200 g de beicon en lonchas en tiras pequeñas
- 300 g de cebolla en cuartos
- 2 pellizco de sal
- 3 pellizcos de pimienta molida
- 200 g de nata líquida
- 2 huevos
- 50 g de harina
- 50 g de almendras crudas sin piel
- 40 g de copos de avena
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 556 kcal / 2324 kJ
- Protein
- 18.3 g
- Tuk
- 32.5 g
- Sacharidy
- 47.7 g
- Vláknina
- 6.9 g
- Nasycený tuk
- 14.4 g
- Sodík
- 937.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Patatas y verduras gratinadas
40min
Gratén escocés de patatas y repollo (Rumbledethumps)
1hod. 30min
Crumble de tomate y cuscús al azafrán
45min
Ensalada de arroz negro con fresas y queso feta
40min
Arroz con calabaza
40min
Verduras gratinadas con salsa de queso azul
1hod. 30min
Batatas rellenas de atún y espinacas
1hod.
Frittata de brócoli con hierbas aromáticas
30min
Tarta salada de remolacha, queso feta y rúcula
1hod. 20min
Gratinado de brócoli, pera y pasta con queso azul
1hod.
Crumble de brócoli, pollo y almendras
35min
Cuscús con zanahoria, pimientos y pipas de calabaza
15min