Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Roscas de pasta choux
- 110 g de harina
- 190 g de agua
- 90 g de mantequilla, en cubos
- 1 cdita de azúcar refinada
- 1 pizca de sal fina
- 3 huevos
- 1 huevo, para barnizar
Crema de praliné
- 500 g de leche
- 150 g de azúcar refinada
- 1 cda de extracto de vainilla natural
- 5 yemas de huevo
- 50 g de fécula de maíz
- 50 g de mantequilla, en cubos
- 200 g de praliné de avellanas, (ver receta Esenciales de DULCES BESOS CON THERMOMIX® por Paulina Abascal.)
Montaje
- azúcar glass, la necesaria para espolvorear
- 100 g de avellanas, peladas y tostadas, para decorar
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 1772 kJ / 421 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 41 g
- Tuk
- 25 g
- Nasycený tuk
- 10 g
- Vláknina
- 1 g
- Sodík
- 213 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Praliné de avellanas TM6
25 Min
Temperado de chocolate oscuro (sembrado)
15min
La Pavlova despeinada
4h
Brownie y trufa caramelizada TM6
50min
Barras de chocolate con menta
1h
Pan de muerto relleno de dulce de leche
4 Std. 15 Min
Pastel de merengue y mousse de chocolate
2 Std. 30 Min
Bavaroise de chocolate con salsa de toffee al café
4h 35 min
Mini eclairs de frambuesa
3 Std.
Cannoli de queso y caramelo TM6
2 Std.
Leche condensada
1h 10min
Conchas Gourmet
3 godz. 15 min