
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Roscas de pasta choux
- 110 g de harina
- 190 g de agua
- 90 g de mantequilla en cubos
- 1 cdita de azúcar refinada
- 1 pizca de sal fina
- 3 huevos
- 1 huevo para barnizar
Crema de praliné
- 500 g de leche
- 150 g de azúcar refinada
- 1 cda de extracto de vainilla natural
- 5 yemas de huevo
- 50 g de fécula de maíz
- 50 g de mantequilla en cubos
- 200 g de praliné de avellanas (ver receta Esenciales de DULCES BESOS CON THERMOMIX® por Paulina Abascal.)
Montaje
- azúcar glass la necesaria para espolvorear
- 100 g de avellanas peladas y tostadas, para decorar
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 421 kcal / 1772 kJ
- Protein
- 8 g
- Tuk
- 25 g
- Sacharidy
- 41 g
- Vláknina
- 1 g
- Nasycený tuk
- 10 g
- Sodík
- 213 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Soletas
50min
Pastel floral
2hod.
Cheesecake trufado
6hod.
Pastel double fudge
3hod.
Praliné de avellanas TM6
25min
Relleno de caramelo y mantequilla para macarrón TM6
45min
Choux y eclairs
1hod. 30min
Fondant de malvavisco
2hod. 15min
Pan de muerto
6hod.
Conchas de pueblo con nata y mermelada
50min
Pastel de chocolate con avellanas
2hod. 40min
Conchas Gourmet
3hod. 15min