![Mi Paris Brest Mi Paris Brest](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/A533B953-51F2-49C5-AB92-475AD4C2D7D1/Derivates/ef365fd3-af79-4946-9062-53a49707379f.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Roscas de pasta choux
- 110 g de harina
- 190 g de agua
- 90 g de mantequilla, en cubos
- 1 cdita de azúcar refinada
- 1 pizca de sal fina
- 3 huevos
- 1 huevo, para barnizar
Crema de praliné
- 500 g de leche
- 150 g de azúcar refinada
- 1 cda de extracto de vainilla natural
- 5 yemas de huevo
- 50 g de fécula de maíz
- 50 g de mantequilla, en cubos
- 200 g de praliné de avellanas, (ver receta Esenciales de DULCES BESOS CON THERMOMIX® por Paulina Abascal.)
Montaje
- azúcar glass, la necesaria para espolvorear
- 100 g de avellanas, peladas y tostadas, para decorar
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 1772 kJ / 421 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 41 g
- Tuk
- 25 g
- Nasycený tuk
- 10 g
- Vláknina
- 1 g
- Sodík
- 213 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cheesecake con Baklava (Black Diamond)
4h
Praliné de avellanas TM6
25 dk
Mantequilla de cítricos
10min
Pan árabe de comino
40 分钟
Gianduja (Crema de chocolate con praliné de avellanas)
15 分钟
Pastel avellanado crispie
3 Std.
Macarrones con merengue suizo
1hod. 10min
Dumplings de camarón (Xia jiao)
1h 15min
Glaseado de crema de mantequilla
5 Min
Pastel de moras y crema
2h 15min
Chimichurri de jalapeño y albahaca
10min
Pastel de tres leches
3 Std.