Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Genoise de almendras
- 4 huevos
- 120 g de azúcar refinada
- 25 g de mantequilla sin sal
- 120 g de harina de trigo
- 25 g de harina de almendras
Mousseline
- 1 vaina de vainilla
- 50 g de azúcar refinada
- 250 g de leche
- 25 g de fécula de maíz
- 2 huevos chicos
- 100 g de mantequilla sin sal
Montaje
- 100 g de fresas, y un poco más para decorar
- 50 g de frambuesas, y un poco más para decorar
- merenguitos, para decorar
- fruta, para decorar
- Nutriční hodnoty
- na 1 rebanada
- Kalorie
- 1874.5 kJ / 446.3 kcal
- Protein
- 6.4 g
- Sacharidy
- 46.1 g
- Tuk
- 26.7 g
- Vláknina
- 1.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Red Velvet
1 godz. 20 min
El mejor pastel de chocolate
1h
Macarrones con merengue suizo
1 godz. 10 min
Garibaldis de chocolate
50 min
Galletas de mermelada
1 godz. 30 min
Pastel de chocolate con avellanas
2h 40min
Tarta de queso mascarpone y fresas a la vainilla
2 godz. 20 min
Fondant de malvavisco
2h 15min
Betún de queso crema
5min
Pastel tropical
2h 40min
Pastel triple chocolate en capas
2h 30min
Pizza
1h