Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Genoise de almendras
- 4 huevos
- 120 g de azúcar refinada
- 25 g de mantequilla sin sal
- 120 g de harina de trigo
- 25 g de harina de almendras
Mousseline
- 1 vaina de vainilla
- 50 g de azúcar refinada
- 250 g de leche
- 25 g de fécula de maíz
- 2 huevos chicos
- 100 g de mantequilla sin sal
Montaje
- 100 g de fresas, y un poco más para decorar
- 50 g de frambuesas, y un poco más para decorar
- merenguitos, para decorar
- fruta, para decorar
- Nutriční hodnoty
- na 1 rebanada
- Kalorie
- 1874.5 kJ / 446.3 kcal
- Protein
- 6.4 g
- Sacharidy
- 46.1 g
- Tuk
- 26.7 g
- Vláknina
- 1.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Volcán de chocolate
20 Min
Croquembouche
1 Std. 30 Min
Fondant de malvavisco
2h 15min
Merengue francés
10 Min
Betún de queso crema
5 Min
Pastel arcoiris
2h
Pastel de chocolate con avellanas
2h 40min
Red Velvet
1h 20min
Betún de chocolate
10 Min
El mejor pastel de chocolate
1 Std.
Betún de mantequilla básico
10 Min
Festejo de zanahoria
2 godz. 55 min