![Ginger Garlic Paste Ginger Garlic Paste](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/4047e842-a820-4a9e-ae65-7681340a20dc/Derivates/e3e7327d-041d-4368-8e50-21204913ac4b.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g young ginger, peeled, cut into pieces (3-4 cm)
- 500 g garlic cloves
- Nutriční hodnoty
- na 1 Complete recipe
- Kalorie
- 4791 kJ / 1145 kcal
- Protein
- 41 g
- Sacharidy
- 245 g
- Tuk
- 6 g
- Nasycený tuk
- 1 g
- Vláknina
- 21 g
- Sodík
- 150 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Indian Pilaf Rice
1 Std.
Ginger Garlic Paste
10min
Ginger Paste
15 dk
Thosai (Rice and Lentil Pancakes)
9h 10min
Chapatis
1 Std.
Vegetable Sambar
35 Min
Moong Dhall (Green Peas Dhall)
40 Min
Rasam
20 dk
Sambhar (Vegetable Dhall)
50 Min
Paal Appam
9 godz. 30 min
Malabar Prawn Curry
1 godz. 25 min
Jeera rice (Cumin rice)
20 dk