Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
15
g fresh coriander leaves
nebo 15 g fresh parsley leaves - 5 tbsp soy sauce
- 30 g light sesame oil
- 100 g tofu, plain, drained and diced (2 cm)
- 150 g carrots, cut into pieces
- 100 g daikon radish, cut into pieces
- 2 garlic cloves
- 30 g fresh ginger root, thinly sliced
- 1000 g water
-
2
tbsp vegetable stock paste, homemade, vegan (see tip)
nebo 2 vegetable stock cubes (each for 0.5 l), vegan - 100 g spring onions, cut into diagonal rings
- 100 g snow peas, cut in half
-
100
g thin wheat noodles, broken into pieces
nebo 100 g rice noodles, broken into pieces - 2 - 3 tbsp vinegar
- 1 - 2 tbsp agave syrup
- 1 pinch fine salt
- 1 pinch freshly ground black pepper
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 800 kJ / 191 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 25 g
- Tuk
- 7 g
- Vláknina
- 3.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Scrambled Tofu
20 min
Lemongrass Tempeh
1 Std. 15 Min
Umami Soup
1 Std. 20 Min
Millet cashew stir-fry
30 min
Stir-fried noodles with vegetables
30 min
Soy bolognese
40 min
Sambhar
1h 5min
Sambhar (Vegetable Dhall)
50min
Moong Dhall (Green Peas Dhall)
40 min
Spinach, Chickpea and New Potato Soup
35min
Teochew rice porridge with sweet potato
30 min
Miso Soup with Vegetables
30 min