Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
15
g fresh coriander leaves
nebo 15 g fresh parsley leaves - 5 tbsp soy sauce
- 30 g light sesame oil
- 100 g tofu, plain, drained and diced (2 cm)
- 150 g carrots, cut into pieces
- 100 g daikon radish, cut into pieces
- 2 garlic cloves
- 30 g fresh ginger root, thinly sliced
- 1000 g water
-
2
tbsp vegetable stock paste, homemade, vegan (see tip)
nebo 2 vegetable stock cubes (each for 0.5 l), vegan - 100 g spring onions, cut into diagonal rings
- 100 g snow peas, cut in half
-
100
g thin wheat noodles, broken into pieces
nebo 100 g rice noodles, broken into pieces - 2 - 3 tbsp vinegar
- 1 - 2 tbsp agave syrup
- 1 pinch fine salt
- 1 pinch freshly ground black pepper
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 800 kJ / 191 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 25 g
- Tuk
- 7 g
- Vláknina
- 3.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sambal goreng (chilli stir-fried vegetables and prawns)
30 Min
Vegetarian Japchae
45 Min
Savoury Vegetarian Rice
35 Min
Aloo Gobi
20 min
Lemongrass Tempeh
1 Std. 15 Min
Soto ayam (spiced chicken soup)
1 Std.
Leftover Curry
1 Std. 10 Min
Chickpea Sundal
6h 45min
Tofu Balls
35 Min
Pulut Inti (Glutinous Rice With Sweet Coconut)
50 Min
Nasi tomato (tomato rice)
40 Min
Kaiyang Cabbage (Savory Stir-Fried Cabbage)
35 Min