Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 limone
- 1 arancia
- 1600 g di acqua
- 400 g di baccalà ammollato e dissalato in 2 tranci
- 2 rametti di timo fresco, interi
- 100 g di radicchio rosso di Verona
- 60 g di yogurt bianco, non zuccherato
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- olio extravergine di oliva q.b.
- pistacchi tritati, a piacere (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 929 kJ / 222 kcal
- Protein
- 45.1 g
- Sacharidy
- 2.4 g
- Tuk
- 3.2 g
- Vláknina
- 1.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Salmone sottovuoto alle erbe (per 2 persone)
1h 30 min
Salmone sottovuoto aromatizzato al lime e zenzero
1u. 20min
Branzino sottovuoto al pepe rosa
1h 10min
Baccalà sottovuoto con noci alla sarda
1h 10min
Merluzzo sottovuoto con pomodorini e olive
1h 30 min
Calamari Sottovuoto
50min
Asparagi sottovuoto
50min
Gamberi freschi sottovuoto
1u.
Petto d'anatra sottovuoto con purè di carote arrostite
3u. 45min
Baccalà panna e alloro sottovuoto
1u.
Salmone sottovuoto al mojto
3h
Insalata di baccalà sottovuoto
1u.