
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 limone
- 1 arancia
- 1600 g di acqua
- 400 g di baccalà ammollato e dissalato in 2 tranci
- 2 rametti di timo fresco interi
- 100 g di radicchio rosso di Verona
- 60 g di yogurt bianco non zuccherato
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- olio extravergine di oliva q.b.
- pistacchi tritati a piacere (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 222 kcal / 929 kJ
- Protein
- 45.1 g
- Tuk
- 3.2 g
- Sacharidy
- 2.4 g
- Vláknina
- 1.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Insalata di baccalà sottovuoto
1hod.
Baccalà in crosta di pistacchi, olio agli agrumi finocchi e melagrana
40min
Calamari sottovuoto ripieni ai carciofi
1hod.
Salmone sottovuoto al mojto
3hod.
Calamari Sottovuoto
50min
Baccalà panna e alloro sottovuoto
1hod.
Tacchino alle erbe aromatiche con crema di peperoni sottovuoto
7hod.
Polpo sottovuoto con olive taggiasche
3hod. 20min
Filetto di maiale sottovuoto con Casera, patate e mele
3hod. 30min
Filetto di maiale bardato con pancetta sottovuoto
1hod. 45min
Zucca sottovuoto con pinoli e uvetta
45min
Filetto di maiale con cime di rapa sottovuoto
2hod. 30min