Lonza di maiale sottovuoto con burro timo e radicchio rosso

Lonza di maiale sottovuoto con burro timo e radicchio rosso

3.3 10 hodnocení
Příprava 15min
Celkový 2hod.
2 porzioni

Suroviny

  • di acqua
    1500 g
  • di lonza di maiale (in 3 fette)
    300 g
  • di burro (in 3 pezzi)
    50 g
  • di timo fresco interi
    3 rametti
  • di salsa di soia
    10 g
  • di radicchio rosso tardivo, in 3 pezzi per il lungo
    100 g

Nutriční hodnoty na 1 porzione

Kalorie 427 kcal / 1786 kJ
Protein 32.5 g
Tuk 31.5 g
Sacharidy 2.2 g
Vláknina 2.1 g

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...