Kompatibilní verze
Lonza di maiale sottovuoto con burro timo e radicchio rosso
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1500 g di acqua
- 300 g di lonza di maiale (in 3 fette)
- 50 g di burro (in 3 pezzi)
- 3 rametti di timo fresco, interi
- 10 g di salsa di soia
- 100 g di radicchio rosso tardivo, in 3 pezzi per il lungo
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1786 kJ / 427 kcal
- Protein
- 32.5 g
- Sacharidy
- 2.2 g
- Tuk
- 31.5 g
- Vláknina
- 2.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Salmone sottovuoto in salsa teriyaky
1 godz. 20 min
Sovracosce di pollo sottovuoto
1h 35min
Patate Sottovuoto
2 godz.
Petto di pollo Sottovuoto con salsa satay
2 godz.
Petto di pollo al limone con asparagi sottovuoto
2 godz. 30 min
Filetto di maiale alla coreana sottovuoto
4 Std. 50 Min
Calamari Sottovuoto
50min
Branzino sottovuoto al pepe rosa
1h 10min
Carote sottovuoto timo e feta
1 godz.
Filetto di maiale con cime di rapa sottovuoto
2 godz. 30 min
Roastbeef Sottovuoto
5h 30min
Filetto di maiale bardato con pancetta sottovuoto
1h 45min