Kompatibilní verze
Lonza di maiale sottovuoto con burro timo e radicchio rosso
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1500 g di acqua
- 300 g di lonza di maiale (in 3 fette)
- 50 g di burro (in 3 pezzi)
- 3 rametti di timo fresco, interi
- 10 g di salsa di soia
- 100 g di radicchio rosso tardivo, in 3 pezzi per il lungo
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1786 kJ / 427 kcal
- Protein
- 32.5 g
- Sacharidy
- 2.2 g
- Tuk
- 31.5 g
- Vláknina
- 2.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Salmone sottovuoto alle erbe (per 2 persone)
1h 30 min
Petto di tacchino agli agrumi sottovuoto
3h 30min
Filetto di manzo sottovuoto con salsa bernese
2h 20 min
Filetto di maiale con cime di rapa sottovuoto
2h 30min
Filetto di maiale sottovuoto con Casera, patate e mele
3h 30min
Medaglioni di vitello sottovuoto
2u.
Lonza di maiale con le mele a Cottura Lenta
3h
Cappello del prete Sottovuoto con salsa verde
5 godz. 30 min
Sovracosce di pollo sottovuoto
1h 35min
Petto di pollo Sottovuoto con salsa satay
2u.
Filetto di maiale bardato con pancetta sottovuoto
1u. 45min
Roastbeef Sottovuoto
5 godz. 30 min