Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g di mandorle pelate e tostate
- 160 g di farina tipo 00 + q.b.
- 100 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
- 20 g di foglie di basilico fresche, lavate e asciugate
- 110 g di burro freddo, a pezzi
- 1 uovo
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 cucchiaio di scorza di limone tritata
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 225.5 kJ / 53.9 kcal
- Protein
- 1.8 g
- Sacharidy
- 3.2 g
- Tuk
- 3.9 g
- Nasycený tuk
- 1.9 g
- Vláknina
- 0.3 g
- Sodík
- 37.3 mg
Alternativní recepty
Biscotti integrali di frutta secca
2u.
Crostata albicocca e cioccolato fondente
6u.
Panna cotta allo zafferano e crema all'arancia
3h 30min
Pane a fisarmonica con burro aromatizzato alle olive
2h 30min
Tris di salse per aperitivo
30min
Biscotti di vetro segnaposto
2u.
Crostata salata multicolore
1u.
Crema di whisky
2u.
Menù: Tartine con mousse ai carciofi, crêpes cavolo nero e Gorgonzola, crema al cioccolato bianco con nocciole e amaretti (Bimby Friend)
1u. 45min
Crostata salata multicolore
1u.
Frutta secca dolce e speziata
1u.
Cantuccini pistacchio, pomodori secchi e olive
40min