Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1500 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- 24 gamberi crudi di media grandezza, sgusciati e puliti
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 481 kJ / 115 kcal
- Protein
- 23 g
- Sacharidy
- 1 g
- Tuk
- 2 g
- Nasycený tuk
- 0.5 g
- Vláknina
- 0 g
- Sodík
- 182 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Insalata di polpo sottovuoto con verdurine
8h
Alici marinate sottovuoto
2hod. 30min
Salmone sottovuoto aromatizzato al lime e zenzero
1h 20min
Medaglioni di vitello sottovuoto
2 Std.
Calamari Sottovuoto
50 Min
Insalata di polpo a Cottura Lenta
5h 30 min.
Insalata di polpo mediterranea
4hod.
Gamberi rossi con salsa alla papaya sottovuoto
45 Min
Polpo sottovuoto con olive taggiasche
3 Std. 20 Min
Tagliatelle di calamaro sottovuoto
35min
Salmone sottovuoto alle erbe (per 2 persone)
1h 30min
Roastbeef Sottovuoto
5h 30 min.