Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1500 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- 24 gamberi crudi di media grandezza, sgusciati e puliti
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 481 kJ / 115 kcal
- Protein
- 23 g
- Sacharidy
- 1 g
- Tuk
- 2 g
- Nasycený tuk
- 0.5 g
- Vláknina
- 0 g
- Sodík
- 182 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Salmone sottovuoto in salsa teriyaky
1 godz. 20 min
Salmone sottovuoto alle erbe (per 2 persone)
1h 30min
Tonno sottovuoto in salsa teriyaki
55min
Filetti di manzo sottovuoto con burro alle erbe
2h 20min
Merluzzo sottovuoto con pomodorini e olive
1h 30min
Calamari Sottovuoto
50min
Branzino sottovuoto al pepe rosa
1h 10min
Asparagi sottovuoto
50min
Salmone sottovuoto al mojto
3h
Coniglio sottovuoto con patate viola
3 Std. 30 Min
Zucca sottovuoto con pinoli e uvetta
45 min
Carote sottovuoto timo e feta
1 godz.