Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1500 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- 24 gamberi crudi di media grandezza, sgusciati e puliti
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 481 kJ / 115 kcal
- Protein
- 23 g
- Sacharidy
- 1 g
- Tuk
- 2 g
- Nasycený tuk
- 0.5 g
- Vláknina
- 0 g
- Sodík
- 182 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Salmone sottovuoto alle erbe (per 2 persone)
1 godz. 30 min
Salmone sottovuoto aromatizzato al lime e zenzero
1 Std. 20 Min
Salmone sottovuoto in salsa teriyaky
1 Std. 20 Min
Coniglio sottovuoto con patate viola
3 godz. 30 min
Asparagi sottovuoto con uovo in camicia
1 Std. 20 Min
Merluzzo sottovuoto con pomodorini e olive
1 godz. 30 min
Patate Sottovuoto
2 godz.
Polpo sottovuoto con olive taggiasche
3 Std. 20 Min
Asparagi sottovuoto
50 min.
Contorno di carciofi sottovuoto
50 min.
Salmone sottovuoto al mojto
3h
Insalata di polpo sottovuoto con verdurine
8 Std.