Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 calamari freschi (250 g e 25 cm circa l'uno)
- 20 g di fette di pane raffermo a pezzi
- 5 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 10 g di vino bianco secco
- 2 pizzichi di pepe bianco macinato
- 2 cucchiai di olio extravergine di oliva
- 1500 - 1600 di acqua (vedere consigli)
- 30 g di succo di limone
- 30 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 50 g di panna (30-40% di grassi)
- 2 pizzichi di zafferano in polvere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 790.8 kJ / 189 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 5 g
- Tuk
- 14 g
- Nasycený tuk
- 5.3 g
- Vláknina
- 0.3 g
- Sodík
- 0.2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tagliatelle di seppie sottovuoto con ragù di lenticchie
1 Std. 10 Min
Insalata di polpo sottovuoto con verdurine
8 Std.
Tagliata di manzo sottovuoto con scalogni confit
2 Std. 30 Min
Vitello sottovuoto con patate e mele croccanti
5 Std. 10 Min
Calamari sottovuoto ripieni ai carciofi
1 Std.
Calamari Sottovuoto
50 Min
Polpo sottovuoto con olive taggiasche
3 Std. 20 Min
Tagliatelle di calamaro sottovuoto
35 Min
Orata sottovuoto agli agrumi con gamberi in salsa
1h 30min
Pesce spada agli agrumi sottovuoto
1 Std. 15 Min
Filetti di rana pescatrice all'alloro sottovuoto
2 Std.
Polpo e patate a Cottura Lenta, grigliato
2 Std. 45 Min