Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g Parmesan, in Stücken
- 1 Bund Basilikum, abgezupft
Bolognese-Sauce
- 1 Knoblauchzehe
- 100 g Möhren, in Stücken
- 1 Zwiebel, halbiert
- 30 g Olivenöl
- 500 g Hackfleisch, gemischt
- 100 g Rotwein, trocken
- 100 g Tomatenmark
- 1 Dose stückige Tomaten (400 g)
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- ½ TL Zucker
Ricottacreme
- 400 g Ricotta
- 1 Ei
Béchamel-Sauce und Fertigstellung
- 30 g Butter, in Stücken
- 30 g Mehl
- 360 g Milch
- ¼ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- Olivenöl zum Einfetten
- 12 Lasagneplatten (à ca. 10 x 20 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2861 kJ / 684 kcal
- Protein
- 41 g
- Sacharidy
- 37 g
- Tuk
- 40 g
- Nasycený tuk
- 19 g
- Vláknina
- 4 g
- Sodík
- 631 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Nudeln mit Zucchini-Ricotta-Sauce
30min
Makkaroni-Hackfleisch-Auflauf
55min
Safran-Tagliatelle in Butter-Weißwein-Sauce
35min
Caesar-Nudelsalat
35min
Tartiflette (französischer Kartoffelauflauf)
1h 45min
Puten-Enchilada-Auflauf
45min
Gnocchi mit Chicken-Alfredo-Sauce
25min
Blätterteig-Taschen mit Reis-Hack-Füllung (Ouzi)
1h 30min
Kartoffel-Hackfleisch-Auflauf mit Röstzwiebelkruste
1 Std. 10 Min
Pilz-Hackfleisch-Bolognese mit Bandnudeln
1h
Straßburger Auflauf
50min
Linguine mit Pesto Primavera
20min