Puten-Enchilada-Auflauf

Puten-Enchilada-Auflauf

4.3 137 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 45min.
6 Portionen

Suroviny

  • Emmentaler in Stücken
    250 g
  • Öl und etwas mehr zum Einfetten
    25 g
  • Champignons geviertelt
    250 g
  • Putenschnitzel (ca. 450 g), in Stücken (2-3 cm)
    2 - 3
  • Schmand
    200 g
  • Salz und etwas mehr zum Würzen
    2 TL
  • Cayenne-Pfeffer
    ¼ TL
  • Paprika edelsüß
    1 TL
  • Oregano, getrocknet
    1 TL
  • Kidneybohnen (Abtropfgew. 255 g), abgetropft
    1 Dose
  • Erbsen und Möhren (Abtropfgew. 265 g), abgetropft
    1 Dose
  • passierte Tomaten
    500 g
  • Knoblauchzehe
    1
  • Basilikum abgezupft
    ½ Bund
  • Pfeffer und etwas mehr zum Würzen
    ¼ TL
  • Weizentortillas (Ø 20 cm)
    8
  • Avocados reif
    2
  • Zitronensaft
    2 EL
  • frischer Koriander, abgezupft (volitelně)
    ½ Bund
    ½ Bund glatte Petersilie, abgezupft

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 Portion

Sodík 411 mg
Protein 44 g
Kalorie 3185 kJ / 760 kcal
Tuk 41 g
Vláknina 10.8 g
Nasycený tuk 14 g
Sacharidy 45 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...