Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La pâte
- 370 g de farine de blé, et 20 g pour étaler la pâte
- 2 pincées de sel
- 185 g de beurre, coupé en dés
- 75 g de sucre en poudre
- 60 g d'eau
- 1 petit œuf
La garniture
- 1000 g de reines-claudes, non dénoyautées
- 1 - 2 c. à soupe de sucre en poudre
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 1962 kJ / 469 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 63 g
- Tuk
- 20 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crumble à la pomme et aux cerises
1u.
Pain de saumon
1u. 20min
Far breton aux pruneaux
1u.
Clafoutis aux prunes
1h 15min
Menu à petit prix - Tarte aux mûres
2h 10min
Far breton aux pruneaux
2u.
Far aux pruneaux
1 Std. 5 Min
Far aux pruneaux
1h 35min
Far aux pommes
1u.
Far breton aux pruneaux
1h 10min
Tarte aux prunes et aux noisettes
2h 15min
Clafoutis prune-cannelle
40min