Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 410 g d'asperges blanches en bocal (660 g poids net total)
- 250 g d'eau
- 1 sachet de gelée au madère
- 5 œufs moyens (53-63 g), froids
- l'eau, jusqu'au marquage 1 litre (I)
- 3 c. à soupe de mayonnaise au citron
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre blanc moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de piment d'Espelette, à ajuster en fonction des goûts
- 2 tranches de saumon fumé, coupées en lamelles
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 582.1 kJ / 140.1 kcal
- Protein
- 9.1 g
- Sacharidy
- 2 g
- Tuk
- 10.4 g
- Nasycený tuk
- 2.4 g
- Vláknina
- 1 g
- Sodík
- 817.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cannelés au magret de canard fumé et confit d'oignons
2 Std. 15 Min
Gougères à la mousse de saumon
25 godz. 35 min
Verrine de gelée de porto au melon
25 min
Cannelés au thon
40 Min
Sablés au maroilles
50min
Verrines printanières
25 min
Verrines de crème d'asperges
2 Std. 35 Min
Verrine crème d'asperge verte et mimosa d'asperge aux œufs
1 Std. 45 Min
Verrines de betterave au crabe
15 min
Terrine de poisson
1 Std.
Beurre d'escargot
10min
Gougères au comté
45 Min