Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g d'eau
- 200 g de filets de truite sans arêtes
- 1 pincée de sel, et un peu pour la truite
- 1 pincée de poivre moulu, et un peu pour la truite
- 1 échalote pelée, coupée en quatre
- 30 g de beurre mou
- 1 c. à soupe de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- 2 c. à soupe de vinaigre de vin
- 3 brins de persil frais, les feuilles seulement
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 615 kJ / 148 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 1 g
- Tuk
- 12 g
Alternativní recepty
Broyé du poitou
2h
Rillettes de lapin
12h
Verrine de gelée de porto au melon
25min
Céleri rémoulade
10min
Rillettes de maquereau
5min
Terrine de lapin aux herbes
24 Std.
Sauce à l'oseille
25min
Terrine de poulet aux pistaches
1h 15min
Terrine aux deux poissons
1h
Moules à la sauce chorizo
1h
Biscuits apéritif crème et oignon
1h 30min
Rognons de veau sauce madère
20min