Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g d'eau
- 200 g de filets de truite sans arêtes
- 1 pincée de sel, et un peu pour la truite
- 1 pincée de poivre moulu, et un peu pour la truite
- 1 échalote pelée, coupée en quatre
- 30 g de beurre mou
- 1 c. à soupe de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- 2 c. à soupe de vinaigre de vin
- 3 brins de persil frais, les feuilles seulement
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 615 kJ / 148 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 1 g
- Tuk
- 12 g
Alternativní recepty
Rillettes de porc tradition
12h
Soupe à l'oignon
1h 10min
Terrine bressane
24h
Terrine de foies de volaille au porto
5h 50min
Rillettes de porc au cidre
2 godz.
Potjevleesch (terrine de Dunkerque à la viande)
12h
Rillettes de porc et de canard
7 godz.
Mousse de foie de volaille au porto
72 Std.
Sauce chasseur
35min
Rillettes de maquereau
1h 30min
Mille-feuille de saumon fumé
3h 20 min
Sauce au cidre
20min